QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 30 de maig del 2017

El passat diumenge 18 de Setembre els disputava a Capafonts la 10ª edició de la cursa de muntanya, memorial Sònia Pifarré.

La competició constava de dues curses, una de 21km amb 1000m de desnivell positiu, i una altra de 10km, que també es podia fer en format caminada.
Un total de 150 corredors prenien la sortida repartits en les dues curses. Amb un dia esplèndid per córrer.

Per part del Borges Trail ens representava l´Eloi Borràs, atleta que a hores d´ara esta vivint a aquesta població de les muntanyes de Prades.


Eloi Borràs ens explica:

M´aixecava a casa, amb l´estomac regirat ja que em tocava córrer al meu poble. Els bessons estaven una mica agarrotats, ja que havia estat de boda el dia abans, però al començar a escalfar ja es va posar tot a lloc.

Em presentava a la línia de sortida decidit a lluitar fins l´últim quilòmetre, i allà em trobava amb el Lluisma, que ja havíem coincidit dues setmanes abans i sabia que anava fort…
Va ser una sortida a ritme, no molt elevat, però si alegre. Al cap d´uns dos quilòmetres ja quedàvem 3 corredors al cap de cursa, i al primer sender de baixada a l’ermita de Barrulles sense cap mena d´intenció vaig quedar sol.
Tenia intenció de encarar la pujada amb algú que m´acompanyés, ja que era el meu punt dèbil, però per sorpresa meva vaig poder afrontar els 400m positius amb molta força, i al veure que arribava a dalt sol i amb força ja vaig decidir anar a per la cursa a tope!
Vaig anar flanquejant tots els Motllats a un ritme ràpid, I aprofitant les baixades que ja em conec pam a pam per treure distancia al perseguidor.
La sorpresa de la cursa va arribar a la cova de les Gralles, on un sac de gemecs i una gralla feien ressonar les muntanyes amb música tradicional. LA PELL DE GALLINA.
Ja al final de cursa, va ser quan vaig començar a notar la falta d´entrenament, amb unes rampes als bessons i als abductors que en algun moment vaig arribar a pensar que em deixaven fora de cursa…
Però per sort, el plàtan va fer efecte, i amb la ment clara vaig anar fent fins a creuar la meta en 1ª posició i amb un temps de 1h 52min 26seg.  Molt content amb les sensacions durant la cursa.
Felicitar al Club d´Esports de Capafonts per l´organització, i de ben segur que la festa s´anirà fent grossa!!

Agrair de nou el suport a PH-Quirogel, Eassun, Coreevo i Borges que ens ajuda cada dia a seguir endavant en la nostra aventura!

Pòdi Masculí 21km:
1er
Eloi Borras
01:52:26
2on
Lluisma Mas Caceres
02:00:05
3er
Borja Fernández Fernández
02:08:2Pòdi Femení 21km:
1er
Alba Font Bruch
02:34:56
2on
Verónica Gimeno Sala
02:43:01
3er
Núria Navarra Augé
02:45:10
Pòdi Masculi 10km:

1er
Marc Toda Vericat
00:45:21
2on
Óscar Sancho Queipo
00:46:35
3er
Jose Fernandez Garcia
00:47:30
Pòdi Femení 10km:

1er
Mayte Nadal Rubio
00:56:29
2on
Laia Gil Clapera
00:57:57
3er
Eva Jurado Cortés
01:00:01


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute