dilluns, 23 de juny del 2014

Pilar Rus del Borges Trail Subcampiona al Campionat de Triatló de Navarra i Tercera al Campionat Internacional de Triatló B de Banyoles

El passat 1 de juny es va disputar a Banyoles la desena edició del Campionat Internacional del triatló B en la modalitat mitja distància. La prova que va reunir més de 500 inscrits, va començar amb un primer tram de natació en el que es feien dues voltes fins un total de 2.200 metres, segon tram el ciclisme amb un nou circuit aplicat amb la nova normativa circulació, un circuit molt exigent per les afores del poble on no estava permès el draffting (anar a rodar)  i per últim tram la carrera a peu totalment pla pel voltant de l'Estany.

La Pilar Rus representant del nostre equip Borges Trail, va competir a la prova i va pujar al tercer lloc del podi amb un  temps de 4h 32 min., realitzant el millor parcial de carrera a peu amb un temps de 1h 26 minuts. La guanyadora de la prova va ser per l’Esther Hernández de Club Natació Reus Ploms que va completar amb un temps de 4 hores i 22 minuts; en segons lloc va situar-se Judith Coracha del Club Natacio Prat amb un tems de 4 hores i 31 minut.

6 dies després, el dissabte 7 de juny a les 14 h, la nostra Borgettis competia al Campionat de Navarra de Triatló modalitat també Mitja Distancia al poble de Lerate, nomenat “ Aritzaleku”.
Mes de 520 triatletes van disputar aquesta prova iniciant la natació de 1.900 metres al pantà de Alloz , va seguir amb quatre voltes de 20 quilòmetres, 80 quilòmetres de bicicleta per un exigent circuit de ports de muntanya per les terres d’ Iranzu i finalment,cursa a peu de 21 quilòmetre de gran desnivell.

El primer en arribar a meta van ser en masculí el Gironí Eric Merino, segon Emilio Monagas (Navarra) i tercer lloc Carlos Menchen (Alacant) i en fèmina primera Ana Casares (Navarra),en segon lloc de Borges Trail Pilar Rus (Catalunya) i tercera Aitziber Plaza (Àlaba).