dimarts, 5 de març del 2013

10km AMPOSTA

Ahir es va celebrar els 2ns 10km d'Amposta i es va inagurar el 3er circuit Running Series de les Terres de l'Ebre.
Tot i tenir molts dubtes de participar-hi degut a motius varis, un desplaçament llarg, anar sol (em feia pal), el dia anterior estàvem difrutant d'una calçotada i acabar cansat, tot plegat va fer que fins l'hora que em va sonar el despertador no decidís anar-hi.
Un cop allí el top ten estava car, es trobaven el Gerard Monteverde, qui cada dia té una progressió més gran, d'aquí animar-lo a seguir endavant i sobretot a disfrutar d'aquest esport que tant ens dona.
També hi era Xavier Queralt (actual subcampio mitja marató Tarragona), Josep Maria LLuis, Vicent Garcia, entre d'altres.
La sortida puntual a les 10h va ser controlada i es va formar un grupet d'uns 10 corredors, on ja al km2 quedavem només 5 i cap al 4 el grup es trencava en un grup de 3 i un grup de 2 on hi era jo i un altre corredor a pocs metres del grup capdavanter. Un circuit complicat pel que fa a girs, dos girs de 180graus mes uns quants de 90 i rotondes, etc etc, no facilitaven agafar el ritme.

Intentant no deixar augmentar distància ni perdre'ls de vista vaig intentar fer la meva cursa i mantenir un ritme el més constant possible, guardant forces pel final en cas necessari.
La irregularitat amb les últimes setmanes amb els entrenos degut a viatges de feina em mantenien en un immens dubte (dubte estat físic) i la  necessitat de saber el meu estat actual em feien indispensable assistir a una cursa aquest cap de setmana per tal de poder assolir l'objectiu proper marcat. Sense forçar en cap moment de cursa (la idea era arribar sencer) i mantenint la 4a posisió vaig poder arribar a meta amb 34'50'' a 7'' del 3er classificat, Xavi Queralt. Cursa que va guanyar amb autoritat Gerard Monteverde amb 33'28''.