QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 23 d’abril del 2012

I cursa de muntanya Vilabou

Aquest passat diumenge 22 d´abril es celebrava al petit municipi de Vilanova d´Escornalbou la tercera prova puntuable pel circuit de curses de muntanya del Baix Camp. La participació del Borges Trail A.A.E.E.T , degut a que coincidia amb el campionat de Catalunya per equips va ser poca pero això sí, amb molt de resó.
El circuit de la cursa,molt trencacames amb continues pujades i baixades que tenia una longitud de 19.2 quilòmetres i 850 mt. de desnivell positiu acumulat, prometia una jornada atlètica d´alló més entretinguda i exigent per tots els corredors.

L´atleta del Borges Nuri Fortuny , que correrà enguany totes les proves d´aquest circuit i venia de guanyar la setmana anterior la prova d´Almoster, prenia la sortida amb la ferma intenció d´obtenir un resultat que la mantingués en les posicions capdabanteres del campionat. Així doncs faria una cursa tàctica vigilant d´aprop sempre les altres corredores i deixant passar els quilòmetres fins a la meitat del recorregut. En aquesta alçada encapçalaven la cursa la parella formada per l´Esther Valenzuela del Runnersworl i la mateixa Nuri que en un tram de forta pujada aprofitaria per canviar el ritme i marxar en solitari guanyan terreny poc a poc.

Lês coses já poc varen canviar fins a la línea de meta on entraria la Nuri com a guanyadora amb un temps de dues hores i 10 minuts. L´atleta del Runnersworld Tarragona per la seva part, entraria en segona posició a quatre minuts de la guanyadora.


D´aquesta manera i després de les tres primeres curses del circuit queda clar que aquest 2012 el Borges Trail A.A.E.E.T. també donarà guerra en categoría fèmines.


Més informació a:http://www.tretzesports.com/insvilabou/


Cursa Bombers 2012

El diumenge 22 d’abril es va disputar la mítica cursa dels “Bombers de Barcelona”, una cursa de 10 quilometres amb més de 24.000 participants que transcorre pels principals carrers de la capital catalana. A la línia de sortida es trobaren en Xavi Boada, Ivan Estevez i Salvador Martí, tres representants del Borges Trail disposats a gaudir d’una bona matinal esportiva.A les 10 en punt del mati, i després d’un comte enrere cridat per tots el participant es va donar sortida a la cursa. Els nostres tres participants és van col•locar en el grup de sortida sub-37 i cadascú va agafar el seu propi ritme de cursa. El Salvador, va fer una cursa de menys a més, acabant a un bon ritme i finalitzant en la posició 91 Sènior amb un temps de 36:05, igualment tant l’Ivan com el Xavi van fer una cursa en progressió acabant en la posición 141 Senior i 217 Veterà-35 i amb uns temps de 37:19 i 38:20 respectivament acabant tots ells en la part davantera de la cursa.


Pel que fa a la general masculina el vencedor va ser Ayad Lamdassem, enregistrant un estratosfèric temps de 28:54 seguit per Roger Roca (30:39) i Jose Luis Blanco (30:41). En la categoria femenina la guanyadora va ser Judith Pla amb un temps de 32:43, seguida de Lidia Rodríguez (33:09) i Angela Castelló (36:03).Durant tot el matí van anar arribant participants a la línia de meta formant una gran marea lila, color de l a camiseta que donava l’organització per córrer la cursa. D’aquesta manera es va donar per finalitzada la Cursa de Bombers 2012, amb una organització excel•lent i un ambient difícilment superable, fent d’aquesta cursa única i indispensable en el calendari de tots els corredors tant de caire popular com professional.

Més informació i totes les classificacions: http://www.cursabombers.com/cms/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute