QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 6 d’agost del 2014

DUATLÓ DE ELS PALLARESOS

Ja han començat els duatlons d'estiu a les nostres comarques i com no podia ser d'altre manera i un cop més Els Pallaresos ha estat el que ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge dia 3 d'agost.
Prop d'un centenar de duatletes amb forces cares conegudes entre ells s'aplegaren a la linea de sortida. Per part del Borges Trail en Xavi Prim que després d'estar parat unes setmanes per lesió volia fer un primer test de forma.
La sortida va ser molt ràpida com és normal en aquest tipus de proves però el nostre corredor preferia pendres els primers minuts de la cursa a peu amb certa tranquilitat i anar remuntant a mesura que passesin els quilòmetres. Així va ser i passant el quilòmetre dos en vuitena posició aniria adelantant corredors per arribar a la transició tercer. Un cop dalt la btt en Xavi  conseguiria agafar i passar al segon classificat ja en el primer quilòmetre tenint pel davant només ja al Daniel Ramia com a cap de cursa. Això va durar poc però ja que l'Albert Torres que venia remuntant posicions també, aconseguia adelantar al Xavi i marxaria poc a poc fins a posarse a l'alçada del Daniel.
Després dels vint quilòmetres de btt arribarien junts al box en Daniel i l'Albert i en Xavi ho faria prop d'un minut més tard. Poca cosa va succeïr en els últims dos quilòmetres i mig de cursa a peu i en un disputat final entraria guanyador en Daniel amb cinquantavuit minuts de cursa amb uns segons d'avantatge sobre l'Albert. El Xavi omplia les places de podi entrant tercer un minut més tard.
L'Alicia Sanchez no va tenir rival en fèmines guanyant la prova amb una hora i trenta minuts mentre Mari Carmen Sanchez fou segona amb una hora i trenta-cinc minuts i la Janina Alvarez omplia el podi amb una hora i quaranta vuit minuts.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute