QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 9 de juny del 2014

VERTICAL RUNNING PENEDES

El passat 7 de Juny els companys de l' Espai Running van celebrar a Vilafranca del Penedès la segona edició de la “ Vertical Running Penedès.
Per aquesta ocasió l' Eloi va voler que els valents disposats a formar-ne part, d' entre molts la Bibi, visquèssin una experiència diferent, i ho va aconseguir, i tant!

El format, inicialment, seria igual que l'any passat. Modalitat crono amb sortida individual cada 30''. Però en aquesta ocasió serien dos els trets de sortida enlloc d' un.
El primer es va iniciar a les 20h, l' edició anterior es va fer dues hores abans i la calor va ser insoportable, tot i que no es pot dir que no hagi fert acte de presència també en aquesta, bufff...

Una segona sortida s' iniciaria a les 22h. Si, encara feia mooolta calor...
La corredora del Borges Trail esperava aquest dia, l'experiència anterior va ser molt bona.
Va emportar-se bons resultats i bones amistats, no volia faltar.

La Bibi va ser la última dels gairebé 50 esportistes que formaven el llistat. Les sensacions no les tenia clares del tot i era conscient de que aquesta vegada “la cosa” estaria bastant més disputada.
No recordava bé el recorregut però si l' última pujada on era gairebé acumulat tot el desnivell de la cursa. Va sortir amb el puntet just per fer-ho tot sense aturar-se a caminar, no va ser fàcil. Li va agradar tornar a viure aquella sensació tan maca d' arribar a la grimpada i sentir a tots el rivals/companys animant-la, així durant tot el recorregut també, impagable.

La primera prova va finalitzar en 3a posició i en la segona 4a, però finalment es va emportar una tercera absoluta. 
S'ho va passar molt molt bé, l'experiència si ja era prou xula, fer-la amb frontal ( primera nocturna també ) escoltant com novament la gent et crida pel teu nom quan ni tansols saps on son, genial !
Novament, els amics de l' Espai Running Penedès van premiar als participants amb un bon avituallament 
d'arribada, música en directe i pels vencedors, uns trofeus i obsequis dignes d'esmentar. Cita anual recomenada !!

Els guanyadors absoluts van ser en Ferran Sampere 20'49'', Raúl Estévez 21'25'' i Jordi Gómez 21'55'',
En fèmines Marta López 27'47'', Teresa Agulló 28'04'' i Bibana Vico 29'45''.




BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute