QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 22 d’agost del 2013

Pujada al Cap del Coll


  Amb aquestaels comanys de l’ Associació Esportiva Blancafort van oferir el passatDissabte la5ª edició de la Pujada al Cap de Coll.  La prova es podia retlitzar enmodalitat Btt o bici de carretera, fins tot oferien l’ opció de pujar per carretera amb la de muntanyamés per tothom ! La finalitat de la crono era coronar  trigant el mínim detemps posible desprès del tret de sortida que seria per a tothom alhora i desde la plaçadel poble. 
 La Bibi i en Primaficionats al pedal es van apuntar a última hora. La cosa  no estabagaire clara pel temporal, i el Xavi no estava al casaixí que van sortir a fer el seuentreno corresponent pel matíperò no s’ hi van poder estar i cap a Blancafort que hifalta gent ! A 15’ del tret de sortida es plantarien davant el taulell d’ inscripcions,recollirien i corrents a per les màquines de rodar. Aquests metres de carrera va ser tot l’escalfament que van tenir temps de fer ho van pagar).

     
   Voltant de vuitanta ciclistes van formar part de l’ esdeveniment, gran participación decomponents l’ Associació organitzadorafeia molt de goig,  grupet amb moltes ganes d’oferir una tarda d’ esport i competitivitat alhora.
Amb un marge d’ uns deu minutetssortirien  a endinsar-se cadascú al seu recorregut, labifurcació  que els separaria no va trigar en aparèixeraixí que els nostres corredors es van marcar el ritme conscients del proxims 7,33 qm que els hi restaven. Els companysfarien 5,79qm de camí.
En Xavi es va posicionar en una imponent quarta posición absoluta, a molt poquet de pujar al calaix. Content amb aquest pim-pam de tarda/ cursa que de vegades et fanagafar pessigolletescomentava amb la Bibi la falta d’ aquest ratet d’ escalfament previtant importantElla va patir una mica al voler apretar quan les cames li deien prouperòamb molt bones sensacions va assolir una primera posición en fèmines i 24ª general,bastant satisfeta.Els dos corredors van baixar de dalt amb una bona carregada de cames i van optar per pedalar una estoneta per les rodalies a estirar cames.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute