QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 5 de setembre del 2012

10k AMETLLA DE MAR

Aquest passat diumenge es va celebrar a l'Ametlla de Mar els 10km de La Cala, una cursa on prop de 200 corredors hi van pendre part.
Tenia mals records de l'any passat i al ser el primer cap de setmana de setembre encara em falta varios punts per poder competir amb condicions després de les vacances.
Arribem allí més aviat del que em pensava ja que a l'hora de marxar encara estava al llit (fallos tècnics del despertador i llei de murphi). A les 8:15 marxem del Morell i en uns 40' ja estem a l'Ametlla, temps suficient per recollir el dorsal, fer un cafè, calentar correctament, etc.
El vent i un recorregut amb molts puja-baixa farien que fos un circuit gens fàcil, també l'afegit d'algun tram de camí de terra i un tramet passant per una cala.
La sortida amb un retard de 5' fou els primers metres més lenta de l'esperat però just enfilar la primera pujada el rimte va anar augmentant, em trobava bé allí al davant, anava molt còmode. 

Ja cap al km 2 se'ns escapen el David Francome i el Xavi Queralt uns metres que ja no recuperarem, els veiem tota l'estona al nostre davant. Al grupet ens trobem l'amic Ferran de Torres, Bernat Pla, i Vicent Garcia. Seguim a un ritme alt fins al km5 aprox que és quan es despenja el Vicent, allí el grupet queda a tres, les meves sensacions en tot moment son bones, aguanto molt bé el ritme.
Ja cap al km7 em treuen uns metres, en aquell moment no vaig entendre el perquè, ara després de pensar-ho crec que tinc el motiu d'aquests metres que ja no vaig poder recuperar.
El final un seguit de carrers que anomenarem ondulats, ja que eren uns 100 amunt uns 100m avall, així unes 3 o 4 vegades, vaig poder entrar 5è a pocs segons del 3er i 4art (Bernat Planas i Ferran de Torres) i sumar alguns puntets més.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute