QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 3 de novembre del 2016

Traca final del Circuit del Camp de Tarragona a la Marxa dels Roures 2016

El dia 30 d'octubre hi va haver la darrera cita del Circuit de curses de muntanya del Camp de Tarragona a la localitat de Montblanc.
Dins una preciosa capella medieval s'ultimaven els preparatius mentre els participants del canicross es situaven a la línia de sortida.

Després d'alguns contratemps, a les 9:30 es donava la sortida de la cursa de 24 km anomenada la Clàssica Marxa dels Roures, que és la que comptava per a la classificació del Circuit del Camp de Tarragona.

Entre els participants hi havien l'Ester Casajuana, l'Aleix Solé, l'Aleix Toda i l'Octavi Fossas del Borges Trail.

L'Aleix Toda va sortir a un ritme altíssim, enganxat als talons de Lluisma Mas, que va començar liderant la cursa. Poc després d'abandonar el poble es començava a pujar i l'Albert Ollé va passar a l'Aleix, per anar-se'n junt amb en Lluisma.

Després de poc en Xavi Ayala també va atrapar i sobrepassar l'Aleix, que veia que no podia seguir el ritme de menys a més que portava el corredor de l'Atmosfera Trail.

Poc a poc la cursa va anar transcorrent pel mirador de la Pena, baixant altre cop avall entre algunes petites pèrdues entre les quals l'Aleix es trobà a Albert Ollé, que degut a un error en un creuament havia passat d'encapçalar la cursa a anar en 3a posició. Albert i Aleix van trobar de nou el camí i mentre el primer marxava a un ritme impossible de seguir per l'Aleix, la cursa va arribar al darrer repetxó amb posterior baixada d'uns 2 km cap a Montblanc.

Finalment l'Aleix va arribar a meta en 4a posició, a 7' de Lluisma Mas, que havia protagonitzat una excel·lent carrera, emportant-se la victòria i per tant assolint la 2a posició al Circuit del Camp de Tarragona i deixant a l'Aleix Toda en 3a posició d'aquest circuit.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute