QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 30 d’agost del 2012

Nuri Fortuny guanya a Vistabella

Aquest dissabte dia 25 d´agost s´ha celebrat la Cursa de Vistabella “Memorial Cinto Lopez”. Borges Trail AAEET hi ha tingut representació amb la Nuri Fortuny que s´ha endut la victoria en categoria fèmines.
El recorregut de la cursa de perfil totalment pla, era d´una distància de tres quilòimetres per les dones i de sis pels homes.
L´atleta del Borges va dominar la cursa d´inici a fí treient una diferència final a la segona corredora per sobre dels dos minuts i demostrant la seva vàlua també en curses ràpides.
En categoria masculina la victoria va ser pel corredor de l´atletisme Tarragona Pedro Ortega.
Com cada any, la matinal, enmarcada dins els actes de festa major, s´ha caracteritzat per un molt bon ambient entre tots els assistents. També hi han hagut curses infantils i un bon esmorzar per tothom, seguit de l´entrega de trofeus.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute