QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 11 d’agost del 2015

Or de Cayetano al Vandekames, una de les grans entre les curses de muntanya del Camp de Tarragona

Aquest dissabte es va dur a terme la coneguda cursa Vandekames, aquest any constava de varies curses de diferents distàncies: dues caminades, la Roja de 20 km, la Negra de 28 km i la ultra de 85 km. Hi havien de participar varis corredors del Borges però per desgràcia la Núria, l’Aleix i el Octavi estaven mig lesionats i no van poder, amb el que només va quedar la Lourdes que va participar en la cursa de 20 km. Només arribar al poble de Vandellòs va començar a ploure i no va parar  però per sort suaument i com que la temperatura era bona es va poder disfrutar d’una cursa sota la pluja i una mica de fang, jeje!! La Lourdes va sortir a ritmet alegre i a la primera pujada al km2-3 es va situar en primera posició seguida de molt a prop de la segona noia on a partir del km 6 que començava la segona pujada ja es va anar distanciant cada cop més, arribant a meta amb un temps de 2h21’ seguida de Verónica Zaragoza (2h 29’) i Gema Gonzalez (2h35’). Ens comenta que les sensacions no van estar molt bones a partir de la meitat de cursa i les cames anaven més tocades de l’habitual però tot i així va disfrutar al màxim de la cursa.

Felicitar a la organització i a tots als participants per aquest dia!!!

Cayetano s'endú la victòria a la Nocturna Poblet- Prades, 6ª prova puntuable del circuit Trailseries

El passat 1 d’agost Lourdes Cayetano va participar a la 6ª prova puntuable del circuit Trailseries, la nocturna Poblet- Prades. Ens comenta que va ser una cursa molt diferent a les anteriors perquè al ser nocturna va disfrutar molt de la fresqueta i les noves sensacions i a més com que ella no havia de jugar-se-la a la classificació, ja que el circuit estava quasi be guanyat, va decidir anar junt amb la segona noia, la Ester Casajuana. Va ser una cursa de supercompanyerisme anant juntes les dues tota l’estona i xerrant d’allò més, jeje; a cap de les dues els feia gràcia quedar-se totalment sola i a fosques i tot i que la Lourdes tenia un pelín més de força en les pujades van decidir anar juntes fins al final, entrant la Lourdes amb 2h 55’ i la Ester unes centèsimes després. “Gràcies Ester per fer-me aquesta cursa tan divertida”

Felicitats a Naturtime events per la seva bona organització!!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute