QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 30 de juliol del 2013

DUATLÓ DE MUNTANYA ELS PALLARESOS

Com ja és tradició en aquestes dates i dins els actes de festa major d'estiu, el passat diumenge vint-i-vuit de juliol el municipi de Els Pallaresos celebrava una nova edició del duatló de muntanya.
Aquest cop la Nuri Fortuny que no era el primer cop que hi prenia part,va ser la única representant del nostre equip. Per davant, quatre quilòmetres de cursa a peu, divuit amb btt i una última secció de dos quilòmetres més a peu.
Tret de sortida puntual a les 9.30 del matí i la Nuri , bona coneixedora del circuit, es posava ja en els primers metres a liderar la cursa en fémines. A la primera transició ja gaudia d'un marge considerable que li va permetre afrontar la btt amb seguretat i sense tindre que pendre riscos innecesaris. Tot i aixó,i a mesura que passaven els quilòmetres, la diferència amb les seves perseguidores cada vegada era més gran.Finalment la nostra corredora entraria a meta com a guanyadora parant el crono amb una hora i vint minuts. Per darrera seu la Beryl Barber Martinez entraria segona amb un temps d'una hora i trenta tres minuts. La Mireia Noguera fou la tercera classificada amb una hora i quaranta-dos minuts.
Pel que fa a la classificació general, Josep Ito va ser el vencedor de la prova amb cinquanta-vuit minuts.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute