QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dijous, 26 de setembre del 2013

PILAR RUS GUANYA ALS 10KM DE JESÚSEl passat Diumenge 22 de setembre , es disputava la vuitena prova del circuit Running Series de Terres de l’Ebre “Cursa de 10 km de Jesus” .Prop de 120 inscrits es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail, La Pilar Rus que poc a poc recuperada de les petites lesions musculars, dona com a finalitzada la seva temporada de triatlons per afrontar amb mes llibertat les curses de Running.
Cal destacar on tampoc no hi podia faltar, l equip PH-Quirogel al peu de canó amb la seva presencia a totes les curses del circuit Running Series amb el seu producte d èxit ajudant a recuperar  al corredors un cop acabada les curses.


El tret de sortida conjunta homes i dones va ser a les 10.30h des del Passeig Josep Puig (enfront de l ‘Institut Escola Daniel Magrane) de Jesús, com no podia ser d’ un altre manera, la nostra atleta del Borges es situa al grup del davant dominant la carrera entre fèmines, un circuit dur per asfalt i camins de terra, on els atletes tenien que realitzar dues voltes a un circuit exigent, una de 3 km força pla i ràpid on es veuria el grup dels mes fort cap davant  i un altre volta de 7km duríssim acompanyant les altes temperatures que feia a mig mati, superant trams de fortes pujades i acabant els últims quilòmetres passant pel tram de la via verda  fins arribar a Jesús.

Una carrera que guanya amb autoritat la nostra Borguettis amb un temps de 41’18sg, que es situa cap davant del ranking del circuit Running  Series 2013 amb un 4art lloc pendent de les dues últimes proves per puntuar i esperem que pugui pujar a lo mes alt de la classificació final.


CLASIFICACIONS DE LA CURSA

Absolut Masculí

1er.- XAVIER QUERALT FORCADELL   ; 34:40
2on.- FERRAN DE TORRES BURGOS   ;  34:48
3er.- GERRAD MONTEVERDE GRAU  ;  35:23


Absolut Femení

1er.- PILAR RUS GARCIA  ;                        41:18
2on.- NEUS ESPINACH CASTELLVI;          42:02
3er.- JORDINA PEÑA MARGLAEF ;           44:47
Enllaç: http://www.emdjesus.cat/niv1.php?id=39BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute