QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 26 d’octubre del 2011

II Puigsacalm Extrem

En motiu de la segona Puigsacalm Extrem Mountain Marathon. Ens desplacem a la Garrotxa, per disputar la prova que pertany al circuit, Técnica Circuito Alpino 2011.



El circuit és únic. Una challenge de maratons de muntanya que reuneix les millors curses d'Espanya en un repte del qual no hi ha igual en el Món. I el 2011 ve amb importants novetats. La principal és que, als quatre maratons que componien el Circuito fins ara, s'uneix una nova carrera: el Puigsacalm Extreme Mountain Marathon, de Sant Esteve d'en Bas a La Garrotxa. D'aquesta manera el circuit arriba a Catalunya, una de les zones amb més afició i nivell en aquesta especialitat del trail running.

Dos dels corredors del Borges Trail, en Ramon i en Carles van desplaçar-se fins a Sant Esteve d’en Bas, per gaudir d’aquesta espectacular cursa. Amb un recorregut de 42 quilometres i un desnivell acumulat de més de 6000 metres un total de 195 atletes començaren la cursa a les 8 del matí amb una temperatura bastant fresca i sota una boira intensa. Tot i sortir molt conservadors, mica en mica els dos corredors del Borges Trail, van anar de més a menys i ja arribant al punt més alt de la cursa (cim del Puigsacalm, 1514 metres) ja anaven entre el 50 primers. Després només els calgué mantenir el mateix ritme per anar escalant posicions durant la baixada, i així poder arribar entre els 40 primers, després de 6 hores i 6 minuts de cursa.



 Agraïments especials als amics de Diedre, pel bon ambient i treball, i per fer-nos descobrir uns paratges únics en un dels indrets més privilegiats de Catalunya, com serien: Sant Privat d’en Bas, el Salt de Sallent, el Camí dels Matxos, per la Mare de Déu de les Olletes, el Coll de Forn, la Canal dels Ganxos, el Puig dels Llops, el Puigsacalm (1514m), la Carena del Tossell, Coll de Bracons, Serra de Llancers, Puig de la Freixaneda, Santuari de Cabrera, Pla d’Aiats, Puig de la Bastida, Falgars d’en Bas, Sant Miquel de Castelló





Classificacions:

1


REMIGIO QUERAL IBAÑEZ
 RUNING TEAM LAFUMA



04:42:08


2


JORDI MARTIN PASCUAL
A.E. DIEDRE



04:56:47


3


JORDI MACIS POUS
A.E. DIEDRE



05:15:33



……………….

37      RAMON BARCELÓ PERELLÓ BORGES TRAIL                06:06:22

38      CARLES MARTÍ CANTÍ           BORGES TRAIL                06:06:29




Per: Carles Martí
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute