dijous, 17 de setembre del 2015

DUATLÓ LA POBLA DE MAFUMET

Aquest passat diumenfge dia tretze de setembre es va celebrar la cinquena edició de la Duatló de La Pobla de Mafumet. El nostre corredor Xavi Prim va ser l´únic representant del Borges Trail que hi va pendre part.
Despré de les curses infantils i de la primera edició dels 10k, arrencava a les 11 del matí la proa més esperada de la jornada, la duatló, tant en format individual com en relleus.
La primera secció a peu va marcar algunes diferències pel que fa als favorits al trionf. Aquí el Xavi marcaria el tercer millor parcial amb unn temps de 18.26 al circuit de 5 quilòmetres que havia preparat l´organització. Després d´una bona transcició el nostre corredor surt segon i s´ajunta amb un grup de quatre corredors  de la categoria relleus per afrontar els divuit quilòmetres de btt.
 Una petita equivocació en el traçat faria perdre posicions a tot el grup que varen tenir que recular uns metres i treballar plegats de valent per recuperar el cap de cursa.
Arribaria l´hora de l´última transcició que determinaria unes diferències ja insalvables pels primers classificats.Aquí en Gerard Anton de Runners Tarragona va ser el més ràpi seguit d´en Salva Gran del Cambrils Triatló. El Xavi Prim sortia en tercera posició i ja no hi hauria canvis en els últims 2.5 quilòmetres a peu. Així doncs entrava com a guanyador de la prova en Gerard Anton amb un temps 1.07´29´´, seguit pel Salva Gran a 23´´ i tancaria les places de podi el corredor del Borges Trail a 37´´ del Gerard.
Pel que fa a les fèmines la guanyadora de la prova va ser l´Alicia Sanchez amb un crono de 1.22´15´´ seguida de la Yolanda Bautista a 3´34´´ i Eva Arteche a 7´58´´.