diumenge, 10 d’abril del 2011

L’EQUIP LLEIDATÀ RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL CAMPIÓ DE CATALUNYA.

Aquest dissabte va tenir lloc a la localitat de Cambrils el Campionat de Catalunya, que a més era la primera prova de la Copa Catalana 2011. L’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL (anteriorment OXIGEN.cat) va revalidar el títol aconseguit en la temporada 2009 .
L’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL que estava format en aquesta ocasió per Toni Calderón, Judit Casas i Xavi Rodríguez.
El raid va tenir sortida a les 9 AM  amb 115.
Van estar més de 80 km de recorregut convinant les disciplines de Orientació, Treking, Kaiak, Bicicleta de Muntanya, Escalada, Espeleologia i Rapel. Amb la dificultat afegida de les altes temperatures del cap de setmana que van superar en alguns moments el 27 graus.
El recorregut va transcorrer per les localitats de Cambrils, Vilanova d'Escornalbou, Montbrio del Camp, Colldejou i Mont-Roig.
La meta va estar situada a la zona esportiva de Cambrils on  l’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL,  es va proclamar Campió del Raid de Cambrils i Campió de Catalunya

La Classificació final:
- 1er RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL
-         2on Cambrils Grup Les Barques
-         3er Medilast Sport

A l’entrega de premis es van entregar els trofeus de la Copa Catalana 2010 on l’equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL que la temporada passada corria amb el nom de OXIGEN.cat va rebre el premi de 2on classificat.
L'Equip RAID DEL SEGRE-BORGES TRAIL estarà present al Campionat d'Espanya que es celebrarà a Galicia el proper cap de setmana.