QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 6 de setembre del 2011

LES RUNNING SERIES A L'AMETLLA!

Aquest passat diumenge es disputava una nova proba del circuit running series de les Terres de l'Ebre, en aquesta ocasió tocava anar a l'Ametlla de Mar.
Despres de que el dissabte eren festes a La Pobla de Massaluca, havent dormit menys hores de les que calia dormir, en total 4h, em despertava i a les 9h ja estava a l'Ametlla de Mar.
Allí puc saludar a alguns companys, un breu calentament ja que quedava poc temps per la sortida. Uff i molt de nivell a la línia de sortida, jo segons els entrenos que porto fins ara, que sols es d'una setmana i molt tranquils, havia de sortir en mode conservador total, acabant en bones sensacions, aquelles que et queden quan acabes i dius, "hagues fet 3 0 4km mes" i no aquelles sensacions que" menos mal que s'ha acabat".
Així que l'inici tot i ser un inici rapidissim, smbla ser que no tenim remei, aquestes curses s'estan acostumant a trencar la cursa des del primer metre. Solament vaig fer un inici una mica mes ràpid per tal de posicionar-me en cursa i no perdre cap posició al circuit. Un cop posicionat a intentar aguantar el ritme, un ritme no massa ràpid però que realment tampoc era fàcil degut a l'exigent circuit amb moltes pujades i molt molt trenca-cames, així que el que havia de fer ho estava fent, aguantar la posició i el ritme fins al km 8 aprox, on allí vaig notar que vaig molt molt curt de tot i molt faltat de km i sobretot de ritme però aquest últim ja arribara.  Del km 8,5 al 10 semblava la muntanya russa, amb un continu puja-baixa, on les pujades exigents i la forta calor feien perdre varies posicions a l'últim tram, fins a 4 posicions.
Així que al final i amb bones sensacions, ja que ara estic a la primera setmana de la pretemporada  ban ser molt bones i entrant amb una 10ena posició, ara és el que em toca.

Al finalitzar la cursa juntament amb el David i tal com ja ens haviem parlat, després d'acabar mes o menys dignament a l'Ametlla, una bona dutxa i vam reflexionar si anavem a la cursa de Festes Majors de Gandesa, no ho vam dubtar ni un moment i ens vam dirigir cap a Gandesa, ja que a les 13h començava el "pollo" a Gandesa. El recorregut un total de 25 voltes a un circuit de 400m i a una temperatura de 31 graus, una autèntica locura després que feia jus 2h que haviem fet un altre 10000.
Alli vam disputar la cursa de 10km en la que el David va fer 2n classificat i jo 7è perdent tres posicions més per falta de tot, en les que a les últimes voltes em feia mal tot, alguns sprints força llargs, d'uns 200m cadascun em van deixar grogui, arribant a un punt que em feia mal tot, braços, les cames no anaven, m'ho estava passant bé, bon ambient, una cursa a casa, molta gent m'animava, molts em coneixien i aquesta era la part bona, però és que quan la benzina es va acabar les cames anaven al seu "rollo".
La veritat és que si algú ho vol probar, es pot fer, però no ho recomano!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute