QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 23 de juliol del 2013

El passat divendres dia 19 es va celebrar la Cursa nocturna Sant Jaume de Reus, on la xafogor seria el principal enemic per tots els partícipants una cursa que arriba al seu  quart any consecutiu i aprofitant els actes festius de la Fira de Sant Jaume de Reus, tindira la sortida i arribada al Parc dels Capellans.
Del Borges Trail hi seria present la Noemí Aumdes, recent incorporació a l'equip; després d'unes setmanes on ha fet un lleuger parón la Noemí va demostrar tenir ganes de fer-ho bé, estant sempre al davant i lluitant per les primeres posicions de podi fins al final.
La Noemí ens relata:
"Els 10 km nocturns de Reus van ser una excusa per gaudir encara més del córrer, havia fet només una altra cursa nocturna i m'agraden, sobretot a l'estiu. No obstant això, a la línia de sortida la calor es feia notar molt més del que em podia imaginar. Aquesta calor va ser la protagonista durant els 10 km, cosa que va fer que la cursa, tot i ser molt plana, em fes suar més del compte. Vaig acabar en 5a posició, molt contenta "

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute