QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 4 de maig del 2010

TRET DE SORTIDA DE LA COPA CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA 2010


El dissabte 4 membres del BORGES TRAIL (Biel, Pàmies, Eugènia i Pijuan) van pujar cap a Ripoll. Allà dalt es van trobar per anar a sopar i fer uns intercanvis de sensacions i “ + roba nova”.

Després d'un bon sopar i quan ja no plovia tothom se'n va anar cap al seu hotel i ha dormir. Ens vam llevar al voltant de les 07:00 per esmorzar bé i anar cap a la sortida, una sorpresa després de l'aiguat del dissabte vespre: es recomanen guants per la zona alta de la cursa.

A les 08:45 es donà la sortida a la cursa femenina on la Eugènia estava ja apunt, i amb moltes ganes de provar-se a la muntanya més pura. Va fer una cursa molt regular, i va acabar 8ena de la general i 5 ena de la categoria. En aquesta categoria, la primera part de la cursa va ser dominada per la Isabel Eizmendi que finalment acabaria 2ona per darrera de la Ester Hernández.

A les 09:00 es va donar la sortida a la categoria masculina, amb 250 atletes. En Pàmies i en Pijuan van agafar posicions al grup capdavanter, que a partir del primer quilòmetre, quan la cursa entrava ja per senders, es va començar a estirar. En Biel seguia d'aprop als favorits.

La cursa es va anar animant, primer gràcies a en David Sanchez del Diedre que va sortir molt ràpid i ningú el va seguir, després en Folguerola i més tard per la gent del Matxacuca (Sancho, Cazalla i en Carrasco). A l'altura del 6è km. el grup davanter era de 7 corredors entre ells en Pijuan, va ser aquí quan en Xavi Espiña va canviar el ritme i va anar a la caça del 1er.

Arribant a la última pujada, per una canal molt dreta, en Pàmies es va afegir al grup i va passr al davant a marcar el ritme, arribant així a passar 4t pel cim de la cursa. Una baixada molt perillosa i juganera amb els boixos va fer que en Dani Cazalla es col•loqués 4t ja que va baixar donant'ho tot, després d'aquest tram d'uns dos quilometres en Pijuan que sortia 8è del cim va arribar a contactar amb en Pàmies, i va seguir a anant a la recerca de la gent del davant, passant al 4t al voltant del km. 16.

Uns trams tècnics i estrets ens van dur fins al km. 20 on ens diuen que el 1er ha passat fa 1 min. i 30 seg., aquí començava l'última pujadeta on en Pijuan agafa al 3er, i una mica més endavant, ja a les últimes baixades adelanta al 2n , el Xavi Llamas. Sense afluixar, sinó tot el contrari, arriba als carrers de Ripoll i es presenta 2n seguit per en Cazalla a 6 seg., i a uns 40 seg. del 1er en Xavi Espiña.

Finalment en Pàmies arriba 8è i en Biel 47è, 9e de la categoria, havia passat dels 90 a dalt del cim, i va fer una baixada esplèndida.

Classificació final Masculina

1- Xavi Espiña C.E. Guissonenc 2h 3 min 40 seg

2- Josep Mª Pijuan BORGES TRAIL 2h 4 min 24 seg

3- Dani Cazalla Aresta.com 2h 4 min 30 seg

....

8- Jordi Pàmies BORGES TRAIL 2h 7 min 30 seg

....

47-Biel Secall BORGES TRAIL 2h 26min 45 seg

Classificació final Femenina

1- Ester Hernàndez C.E. Súria 2h 31 min 54 seg

2- Isabel Eizmendi CERRR STRANOS 2h 34 min 46 seg

3- Lourdes Aymerich A.E. Diedre 2h 39 min 33 seg

....

8- Eugènia Mirò BORGES TRAIL 2h 58 min 39 seg

VII MARXA “MERIDIÀ VERD A PEU”

El passat dissabte 1 de maig Joan Iniesta del Borges Trail va participar a la VII Marxa “Meridià verd a peu” (Viladrau-Masnou) de 70 km i 4200 m de desnivell, inclosa dins de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Vaig agafar el cotxe a la 1 de la matinada per anar fins al Masnou, on m’hi esperava una autocar que em portaria fins a Viladrau. A les 6 del matí donaven el tret de sortida.

Així doncs, a les 4 de la matinada sortim en direcció cap a Viladrau amb autocar, però el xofer era molt de la broma i vam arribar tard: a les 6:30. Tot i els nervis inicials va anar bé, ja que van retrassar la sortida i vam començar tots tard i ja no va caldre frontal.

Així doncs, les 500 persones que estàvem a la línia de sortida vam anar en direcció la primera pujada, a St. Segimon. Passats aquest punt va començar una forta tempesta elèctrica on van caure un parell de llamps que van fer tremolar el terra i tot. I nosaltres en direcció a l’ull de la tempesta... Vaig arribar a Coll Formic (km 11) ben mullat!! Però la muntanya ja ho té això, així que ben fresquet vaig planejar bastant fins a Vallforners on una baixada llarguíssima i pesada em deixava al km 29.

A partir d’aquí el terreny era més tranquil vaig passar per Cànoves, Cardedeu, La Roca del Vallès... Passat aquest últim punt, començava una forta pujada de 7 km fins arribar a At. Bartomeu (km 54).

Les sensacions eren molt bones ja que des del principi fins al km 54 vaig anar molt tranquil ja que ja es va notant la suma de quilòmetres de cada cap de setmana, però sabia de les possibilitats i molt animat forço la marxa planejant fins a St. Mateu. Era una ermita a dalt d’un turó i la vista a sota impresionava: el poble del Masnou i el mar. A partir d’aquí una molt forta baixada de 500 m de desnivell, vaig deixar enrere el grup de persones amb qui anava i vaig arribar al Masnou amb un fort ritme. Després, vaig creuar la via del tren i vaig arribar a primera línia de mar on encara em quedava l’últim quilòmetre. Allí ja vaig esprintar i encara vaig poder avançar a dues persones mé arribant amb un temps de 9 hores i 18 minuts, col•locant-me així en el 61è classificat.

Vaig arribar molt animat i molt bé físicament, i ara a pensar en la pròxima: la 23a Marxa Romànica de Resistència de Navàs (nocturna) de 80 km i 4600 m de desnivell.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute