QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 13 de juny del 2012

LA CUITA DEL SOL 2012El passat 9 de juny es va celebrar a la població d’Àreu la segona prova puntuable del Circuit de la Copa Catalunya de quilòmetres verticals. La mítica i més coneguda cursa de la Cuita al Sol va donar el tret de sortida a les 17:00h en punt. El Carles Martí Cantí de l’equip Borges Trail AAEET Valls va participar aconseguint la 35è posició de la General amb un temps final d’1hora 24 minuts 40 segons.
L’atleta del Borges va començar la prova en posicions enderrarides per tal de no forçar en els primers metres. La sortida situada a una alçada de 1300 metres sobre el nivell del mar arribava en el cim Monteixo a 2900 metres després de transcòrrer 4’5km. L’avituallament situat a la meitat de la prova va permetre al nostre corredor superar participants al llarg de tot el circuit. 
La temperatura que es va registrar a la meta era de 3º, essent  agradable pels corredor donat el gran esforç realitzat.
Carles Martí va trigar un parell de quilòmetres en agafar el ritme òptim per arribar en condicions bones al tram final de la prova. Destacar que els primes compassos de la cursa van ser els més durs pels corredors donat el gran desnivell acumulat només sortir. 
Engunay la prova va registrar un petit descens de corredors situant la xifra final en 243, repartits en 213 masculins i 30 dones.  Destacar el gran nivell dels participants presents a la prova. Una cursa de característiques molt especials degut al gran desnivell positiu acumulat en tan poca distància (1600 metres). La Cuita al Sol continua sent el referent de les curses verticals del nostre petit país.
Satisfacció de l’atleta Carles Martí per el temps aconseguit i veient que el marge de millora per altres proves del Circuit existeix i es pot assolir. La següent prova puntuable serà el pròxim 28 de juliol a la tercer prova que comencçarà al poble de Capdella fins al cim del Montsent del Pallars (III Vertical de Cabanera).
La classificació final de la Cuita al Sol 2012  va ser la següent:
1.- 1:04:40 HERNANDEZ GISPERT, JESSED
 2.- 1:06:55 FREIXA MARCELÓ, JOAN
 3.- 1:08:02 PINSACH, MARC
 4.- 1:08:54 SOLÀ PASTORET, MARC
 5.- 1:09:17 CARDONA COLL, NIL
35  1:24:40 CANTÍ MARTÍ, CARLES
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute