QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 12 de setembre del 2016

CURSA PER MUNTANYA EL REPLÀ

El passat diumenge  4 de setembre es disputava al Pla de Santa Maria la cursa per muntanya El Replà, una cursa en format de tres curses, una de 5km, una de 13km i la que formava part del circuit de curses de muntanya de la FEEC amb 21km i 1000m de desnivell positiu.
El Borges Trail hi va ser present amb la participació de la Marta Batalla i l´Eloi Borràs.

La Marta ens explica:

Vaig decidir participar a la cursa la mateixa setmana, durant la qual havia fet molta càrrega d’entrenament, però córrer a casa i envoltada de gent coneguda sempre és un al·licient afegit. Així doncs cap al Pla de Santa Maria el diumenge. Vam escalfar plegats amb l’Eloi, que va volar durant la cursa. Felicitats!!! La cursa va sortir rapidíssima i em vaig col·locar en primera posició, plaça que vaig mantenir fins la pujada al Tossal Gros. En els trams de senders més tècnics avançava posicions, en canvi els trams de pista se’m feien feixucs i em notava les cames cansades i una mica pesades. Vaig gaudir molt de la pujada al Replà i del petit tram de baixada tècnica posterior. Per sort, a l’últim tram d’asfalt ja m’esperava la meva filla per córrer el darrer mig quilòmetre amb mi.  La calor es començava a notar de valent. Al final 2h37’. L’objectiu que era fer un entrenament de qualitat el vaig assolir i a més, vaig poder pujar al segon graó del pòdium.

Eloi ens explica:


Igual que la Marta portava tota una setmana de càrrega, tot just fa 3 setmanes que que entreno després d´un període llarg de temps. Tenia ja bones sensacions, i per fer una tirada llarga sol, vaig preferir anar a córrer al Replà. Va ser una sortida molt ràpida, i al cap de ben poc ja quedàvem només tres corredors, ja sabent que no aguantaria aquell ritme tota la cursa, vaig decidir seguir-los fins al km 4 on em vaig deixar caure al meu ritme actual, ja amb un avantatge respecte el 4rt i vaig decidir anar mantenint aquesta posició.
La cursa es va fer molt dura per la forta calor, però vaig acabar amb un molt bon regust de boca per les bones sensacions, amb ganes de seguir millorant i amb una 3a posició que també ajuda a mirar endavant.

A la cursa de 21km va quedar el següent podi:

Femení :
1a: Edurne Zazpe
2a: Marta Batalla
3a: Ariadna Casajuana

Masculí :
1er: Martí Gutierrez
2on: Lluisma Mas
3er: Eloi Borras.

A la cursa de 13km :

Femení :
1a : Judit Francín
2a : Andrea Ruiz
3a : Dolores Mata

Masculí :
1er : Isarn Vives
2on: Marc Sabater
3er: Jose Fernandez

I a la cursa de 5km :

Femení:
1a : Reme redondo
2a: Alicia Luque
3a: Mar Bonet

Masculí:
1er: Jesus Arredondo
2on: Josep Pont
3er : Roger Ollé

Felicitar a l´organització per la feina feta i el bon tracte.

I també agrair a Borges, Eassun, PH_Quirogel i Coreevo el suport donat per poder córrer amb les millors garanties.







BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute