QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 29 d’abril del 2013

MITJA MARATÓ DE MADRID


Ahir diumenge, en Ronald Fargas va pendre part a la 1/2 Marato de Madrid, prova que es realitzada paralelament amb la Marató.
Recorregut amb canvis continus de desnivell i afegit al vent que bufava amb ganes,va fer que la prova fos una mica més dura.Quan faltaven dos minuts per les 09:00h. un moment molt emocionant, un minut de silenci en record de les víctimes de Boston, un silenci brutal....trencat pels aplaudiments de tothom!!
Els primers 5 kms , en plena Castellana picaven cap amunt...i el vent no ajudava.El ritme va costar d'agafar, degut al ritme de molts maratonians...per cert recorregut d'aquests també d'allò més dur.
Els següents 2 kms suavitzen bastant,cosa que ja fa que puguis agafar el ritme desitjat, i es comença ha anar ràpid , ja que s' inicia un tram de 3 kms en lleuger descens.
Les sensacions que tinc són d'allò més bones...inicïo la segona meitat del recorregut molt sencer, al km 14 aprox. ens separem dels maratonians, a partir d'ara , i fins el km 17 vaig sol , però al ritme marcat inicialment, en algun moment per sota, m'haig de frenar, ja que resten dos desnivells importants a la part final.
Agafo a dos corredors del CA Avila, i comemcem a tirar una mica més, i ja al carrer Serrano, km 19 i 20, marxo i ha tirar...crec que puc entrar amb 1h 20'. Em sembla que aquells dos km que he dosificat , ara ja no els podre recuperar....i ja entro al Retiro, quin ambient!!!. És tal el so ambient, que no sento el crits d'ànim del Biel, l'Arnau i la Montse..
Amb 4900 runners arribats a meta, finalment un temps de 1h 21:07" , amb un ritme de 3'48"/3'52" ,entrant el 44 de la classificació agral. i el 14e de la categoria. Una valoració molt positiva, ja que el ritme objectiu marcat, es va assolir, i en alguns moments per sota.

CURSA NÀSTIC

Cap de setmana plujós, fred, però amb ganes de tornar-me a posar a la feina. Era el dissabte quan decidiria que l'entreno de diumenge podia ser una serie de qualitat, un 5k, i que millor que fer-ho amb cursa. No tenia intencions de competir ni molt menys, volia tornar a posar-me un dorsal, tornar a agafar sensacions.
El dia no era l'adequat, setmana patint al.lèrgia, amb lleugers dies amb febre fins dissabte. I dos setmanes només sortint a correr 2 dies de 40' per tal de poder recuperar el cos per afrontar aquesta última recta de temporada amb més ganes i forces que mai.
La cursa Nàstic començava a les 9:30 del matí, allí uns 170 corredors sota la pluja, el vent i el fred (només 6º el dia 28 d'abril, és molt poc). La sensació era de molt més fred.
Allí em trobava amb un bon amic, el Pere Gomès, demostrant que està molt en forma i que es mantè dia a dia.
La intenció era probar sensacions, saber on sóc per saber on he d'anar.
Una sortida rapidíssima amb una primera baixada "mortal", dic mortal perquè era un riu i el perill de caiguda era molt alt. Ja passat el primer km molt ràpid, massa pel test que volia fer segueixo a ritme, un pèl més lent, i ara ja direcció al km 2 amb el vent en contra, mullat (crec que mai m'havia mullat tant) només porto la camiseta de correr, em costa respirar, al.lergia in sento molt fred al pit.
Allí sobre el 2 m'agafa el Pere Gomès amb qui vaig fent fins al km4 aprox on l'últim km tot pujant desde la platja arrabassada fins al Nàstic perdo uns segons i ja em deixo anar, pujo trànquil, al passar per sota el pont de l'arrabassada allò és un riu. Es fa un còrrer molt incòmode.
Al final 8è de la general. Ara toca seguir, toca fer-ho bé i afrontar un bon 10mil en breu.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute