QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 1 de desembre del 2014

Els borgettis també en tres dels quatre podis de la Mitja Marató de Tarragona 2014


Res els intimida, sempre donen la talla, sigui on sigui. Amb respecte, però també gran entrega.

                Avui tocava posar rumb a la Mitja de Tarragona, un event de molta volada al Camp de Tarragona i on el nostre equip sempre hi participa. També comptava amb una cursa de 10k i entre les dues modalitats hi havia uns 3.000 inscrits. El temporal de pluja i vent del cap de setmana ha endurit molt la prova, i les aspiracions de grans marques s’esvairien per complet i per a tothom.                Entre ells hi havia cinc borgettis. La Pilar Rus, el Robert Tarragó i el Biel Secall farien la Mitja i la Lourdes Cayetano i l’Eloi Borràs el 10K. Les apostes eren arriscades per cadascun d’ells per diversos motius, dos nivells a l’asfalt, un retorn post lesió, una tornada de vacances i descans,...

La Pilar, ve de fer una gran temporada el 2014 i ha estat descansant i no venia massa preparada. Podem dir que comença la pre-temporada, però el seu compromís i l’esperit competitiu que la caracteritza la va convèncer a participar-hi. Comptaria amb la companyia del Robert, que després d’una lesió en la preparació de la cursa quedava obligat a anar a altres ritmes. Durant gran part de la cursa ha tingut opcions de fer segona i ha anat alternant posicions, ha estat un frec a frec molt intens al final per disputar de la segona a la quarta posició. Finalment ha fet quarta amb 1h27'33'', a només deu segons de la tercera i a quaranta de la segona, una gran cursa i un podi de prestigi més per a ella. Ha estat un resultat molt participat i celebrat també pel Robert que amb 1h27'30'' ha fet una gran labor de pacer, donant-ho tot fins al final. La guanyadora en dones seria la Maria Vasco (Runner's) amb 1h24'29''.
 

Seguint amb la Mitja, tenim el Biel Secall. Després de la lesió del passat abril a la Copa Catalana de Curses de Muntanya, que el mantindria apartat de la competició, desistint de moment de la muntanya, els últims dos mesos ha començat a rodar de ple i es motivava per posar-se un dorsal de nou. Les seves aspiracions eren les de fer un temps per sota 1h24’. Ha sortit a tope i així ha anat tota la cursa, finalment ha fet el 60è de la general amb un temps real de 1h22’33’’. El millor de tot és la seva recuperació total, ara toca treballar de valent si vol tornar a donar guerra. El guanyador de la prova absolut seria Otmane Btaimi (Bikila) amb 1h10'20''.


 

Pel que fa al la Lourdes, una novella de l’asfalt i que aquest any s’ha iniciat en el running, però per muntanya i ha guanyat a tot arreu on ha participat, també s’hi atreviria. Li feia molt de respecte l’asfalt, aquests ritmes alts i constants. La veritat és que és sorprenent com s’ha adaptat al running de muntanya, però provar un 10K com el de Tarragona i fer la quarta amb 41'50'' demostra de quina pasta està feta. Una crack. Un podi més. La guanyadora seria la Marta Camps (Altafulla) amb 39'56''.
 

Finalment, l’Eloi. Tot un bala a la muntanya i al·lèrgic confés a l’asfalt,....al final ha caigut. Aquest any es planteja fer la cursa dels Nassos, competitiu com és, no hi vol anar de qualsevol manera i què millor que fer un 10K per “provar sensacions”. Les sensacions li han permès d’anar amb els millors i entrar cinquè amb un temps de 34’34'', que li permet sortir en un bon calaix als Nassos. Veurem com allà també la farà grossa, doncs té ganes i li queda un mes per millorar. en homes guanyaria Naoufal Erraoni (Bikila) amb 32'55''.


 

En definitiva, dels cinc borgettis, tres han pujat als podis top5 de tota una Mitja Marató de Tarragona 2014. Això només està a l’abast de grans equips, formats de grans atletes.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute