QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 21 de febrer del 2012

10k LA PINEDA

Aquest passat diumenge dia 19 es va disputar la 1a cursa de 10km a La Pineda organitzada per l'empresa Atlhetic Events. Fins a última hora no vaig tenir clara la meva participació, vaig fer la inscripció el dijous abans per no quedar-me sense dorsal, però amb la grip, molt mal de gola i molts mocs de companys durant tota la setmana, no ho tenia gens clar, és més, dissabte tenia decidit no anar-hi, però finalment, animat per la Gemma i el Xavi (i el "monillu" de competir, jeje) decideixo anar a probar.
El dia, tot i el lleuger aire causat per la proximitat del mar, es presentava agradable, fresquet a primera hora però perfecte per correr. Així que al lio, a la recollida de dorsals ja m'adono que la cursa comptarà amb un gran nivell; Paul Sie, Mohsen, Bruno, Jordi Mallart, Enric Rovirosa, Benito Ojeda, David Guiamet, Javier Jaimes, Sergi Casas, entre molts altres, fan entreveure que les primeres posicions aniran cares.
Ja a la línia de sortida tractaré d'aguantar el ritme que em permeti respirar força bé, la sortida és ràpida i em quedo amb un 2n grup format per Bruno, Jacob, Enric i Pau.
Allí el  ritme és força alt, em trobo còmode, no tocava ni molt menys seguir aquest ritme però allí estic, a la mínima que noti molèstia respiratòria i s'intensifiqui el mal de coll tocarà afluixar. El Bruno capitaneja el grup, anem molt compactes, hi ha moments d'aire que et fan resguardar.
El grupet cada cop estira més, el meu cos fluix de forces d'aquets dies aguanta amb el grup, passem el km 5 en 17'10'', massa ràpid, avui es tractava de passar-lo molt més lent, em trobo bé i decideixo seguir, sense arriscar massa.
El grup segueix en força i alguns girs que ens trobem i alguna rotonda fan perdre el pas del grup i quedar-me despenjat alguns metres en els últims km però ara he de fer la "lluita" mig sol, no vaig a buscar cap temps, així que no passa res, surti el que surti estarà bé.
Al final i aguantant el meu ritme aconsegueixo entrar el 9è de la general en un temps de 34'55'' i molt bones sensacions.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute