QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dissabte, 7 de gener del 2017

Cursa dels Nassos a Mont-roig del Camp, la sansi dels que volen una mica de muntanya!

Entre els corredors/es ja és una tradició arrelada la de fer alguna de les curses de Sant Silvestre o Cursa dels Nassos el dia 31 de desembre, ja sigui per despedir bé l'any com per ajudar a fer baixar una mica els torrons i neules d'aquests dies de sobretaules amb la família i amics.



A Mont-roig no en volien ser una excepció, així que aquest any ja van per la 5a edició de la seva Cursa dels Nassos, organitzada pel C.E.L'Areny.
La sortida es donà a una hora prudent, a les 10:30 del matí, que a la nit toca donar-ho tot altre cop!

La peculiaritat d'aquesta cursa és que el seu recorregut de 4,5 km transcorre tant per asfalt com per pista forestal, convertint-la en la única "sansi" dels voltants que no és exclusivament asfaltera.

 La sortida es donà en primer lloc pels carrers del poble, amb una pendent suau però constant fins arribar al capdemunt de Mont-roig (km 1,8) on contemplant l'ermita de la Roca de fons es comença un tram de gairebé 2,5 km de pista forestal, que permet anar ràpid i a la vegada trepitjar una mica de terra entre olivers i boscos.

I tot i que 4,5 km no és molt, cal reservar forces per la pujada que espera en entrar al casc antic del poble, que amb la seva forta pendent fa pagar el que arriba carregat de cames!

Per part del Borges Trail, van assistir-hi en Mikel Besora i el local Aleix Toda, dominant el primer tota la cursa mentre que l'Aleix va arribar en 2ona posició. Marc Toda Vericat tancava el podi masculí.

En fèmines Núria Gil s'emportava la victòria, la jove promesa local Laura Callau pujava al 2on calaix i Alicia Garcia tancava el podi.




Moltes gràcies a tots els que vau aportar la vostra ajuda en aquest event que cada any va a més, amb 144 corredors en la cursa de 4,5 km i a més els participants de la Cursa dels Nassets, per als més petits.

Tot això no seria possible sense BORGES, EASSUN, PH-QUIROGEL, BUSSETUS, TARRAGONA SPORT GYM, SILICON CODE

Enllaç de la pàgina de facebook: https://www.facebook.com/cursadelsnassosmontroig/?fref=ts

Resultats general: http://www.cronosports.com/events/2013173/files/General.pdf










BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute