QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 de febrer del 2010

PRIMERA VICTORIA DE LA TEMPORADA PEL BORGES TRAIL

Aquest passat diumenge 7 de Febrer es va celebrar la cinquena edició de la Duatló Popular de Vilaseca.

Tot i ser una prova de caire popular, era una magnífica oportunitat per fer un test abans de començar la temporada de curses i saber com portàvem l´entrenament.

Doncs bé, tret de sortida a les 10.30 del matí amb unes condicions climatològiques perfectes i allí teniem en Xavi Prim en representació de l´equip BORGES TRAIL.

El Salvador Martí , el Manolo Carmona i el mateix Xavi s´encarreguen de dinamitar la cursa ja d´entrada per fer els primers quatre quilómetres per sota de catorze minuts i arribar a la primera transició en grup. El primer en sortir amb la btt era el Manolo seguit d´aprop pel Xavi mentre que en Salvador quedaria bastant endarrerit.

Aquí el Xavi jugaba les seves millors cartes i no solsament agafaria ben aviat al cap de cursa sinó que marxaria en solitari per controlar perfectament la secció incrementant l´avantatje poc a poc.

A la segona transició ja acumulava un minut i mig de marge sobre el segon classificat que li valdria per correr els últims dos quilómetres a peu amb certa tranquilitat. Així doncs la cosa no podia començar millor, amb un temps de cinquanta minuts i quaranta vuit segons el Xavi Prim donava la primera victoria de la temporada al Borges Trail Running. En segona posició entraria el Manolo Carmona a un minut i vint-i –dos segons mentre la tercera posició era per en Mario Ortiz a dos minuts i quaranta sis segons del guanyador.

Valoració molt positiva doncs i injecció de moral de cara a aquest 2010.

Més informació:
http://www.naturetime.es/content/duatlon-popular-de-vila-seca
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute