QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 16 de juny del 2010

XXIII MARXA GRÀCIA – MONTSERRAT

Dissabte 12 de juny es va celebrar la XXIII Marxa Gràcia-Montserrat de 63 km i 4700 m de desnivell. Cinc-centes persones estaven a la línia de sortida juntament amb Joan Iniesta, representant del Borges Trail.


Així doncs, a les 17:00 es donava el tret de sortida des del barri de Gràcia de Barcelona. La primera impresió semblava una cursa d’asfalt, tot passant per carrers, avingudes, via del tren... Per acabar a les afores de la gran ciutat en direcció al parc de Collserola, amb infinites escales que no s’acabaven mai... Un cop allí, en direcció a Vil•la Joana on els desnivells eren una mica trencadors però el ritme era còmode.

A partir del km 19, vaig compartir la marxa amb la Tània Martínez, del Club Reddis de Reus. Després de 10 km més se’ns va unir en Josep i així, els tres, amb un bon ritme vam arribar a la nit. Els frontals serien els nostres aliats.

El terreny era còmode per córrer o caminar fins arribar a l’Aeri de Montserrat. A partir d’aquí i fins al Monestir de Montserrat, ens vam trobar la última pujada forta i molt directa.

Tots tres vam arribar amb un temps de 10 hores i 55 minuts i Joan Iniesta es va col•locar en 31a posició.

Felicitar a la Tània que es va col•locar en 3a posició de les fèmines, i en Josep per la bona marxa que va fer.

També agrair el bon rotllo que hi havia als avituallaments, sobretot a l’avituallament d’Ullastrell.
I com no, l’ansiada coca-cola que tan de gust va entrar quan vam arribar.

Amb aquests punts, Joan Iniesta es manté en tercera posició de la Classificació General de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Ara a esperar el dissabte 19 de juny: Montserrat-Reus (100 km, tan sols...)
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute