QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 13 d’abril del 2015

Robert Tarragó als 5k de Blancafort

Diumenge 12 abril es disputava la 3ª mitja marató de blancafort i 5km, allí hi participaría del Borges Trail el Robert Tarragó en la modalitat de 5km.

Un total de 100 atletes pendrien part en la de 5km i uns 100 en la de 21km.
El nivel de participación i qualitat dels corredors era altíssima i seria difícil obtar a podi.
Una sortida conjunta amb els de 21km dificulatava saber exactament els corredors que farien la de 5km. Només sortir un corredor s’escapa del grup i el Robert decideix anar a per ell, cada cop apreten més i els segueix el corredor de la mitja Xavi Garcia, passen el 1er km en 3’01”, sembla que aquí baixaran el ritme però passen el km 2 en 3’09’’, dos km massa ràpids que dificulataran la tornada.

Aquí el Robert juntament amb 4 corredors dels 5km i 4 de la mitja encapçalen la cursa. Sobre el 2,5 el Robert es despenja en la pujada i perd uns segons que ja no recuperarà.
Al final i sobre el km 4´5 és avançat pel 5è, és el Pijuan de AE Blancafort, que fa una gran cursa i acaba molt fort. Finalment el Robert entra 5è en un temps de 17’38”, baixant quasi 40” la marca de l’any anterior en la mateixa distancia i recorregut.


El guanyador de la cursa de 5km va ser Ojeda amb un temps de 16’30’’ i de la mitja Vieito en 1h11’47’’.

Lourdes Cayetano s'emporta la victòria a la cursa Un Tomb Pel Montsant

Aquest diumenge 12 d’abril s’ha dut a terme la cursa Un tomb pel Montsant organitzada pel club Trail Tàrraco. Hi havia la caminada de 15 km i la cursa de 20 km amb un desnivell positiu de 1050. La sortida s’ha dut a terme a les 9.30 del matí des de la Morera de Montsant, amb un recorregut amb poc desnivell fins al km 6 on ja començava la pujada llarga. El recorregut transcorria per uns paisatges emblemàtics de les muntanyes del Montsant.


La nostra fémina Lourdes Cayetano ha participat en la cursa de 20 km. Ens explica que ha anat amb molt de cap i guardant forces fins al km 12 on ja el terreny permetia exprimir-se més perquè la pujada forta havia acabat i, tot i que picava cap amunt es podia córrer perfectament. Va sortir amb més calma que a altres curses però a partir del quilòmetre 3 es va poder situar en primera posició mantenint-la fins a l’arribada amb un temps de 2h 5min. La segona posició va ser per Giulia Portaluri del Trail Tàrraco(companya seva d’entrenaments), la tercera Monica Boqueras i quarta Laura Sanvisens també del Trail Tàrraco (i també companya seva).


Ens comenta que comença a tenir millors sensacions i amb ganes de més. I felicitar a la organització per la feina ben feta!!!






BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute