QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dissabte, 31 d’octubre del 2015

Representants del Borges Trail a la Mitja Marato Ciutat de REUS

El passat diumenge es va disputar una edició més de la mitja marató de Reus, així com la sisena de la distància dels 10 k i primera del 5k, davant del Pavelló Olímpic va ser el lloc escollit per la sortida i l’arribada dels mes de 250 atletes, on l'equip Borges Trail va estar representat per Pilar Rus i Sergi Hidalgo.

En Sergi, després d´una pretemporada realitzant competicions en el trail, donava inici a la temporada de curses en ruta en els 10 k de Reus. En la línia de sortida , compartida amb els participants de la mitja marató i 5k, hi havien diversos atletes de renom del territori, així com de les zones de Barcelona i Lleida coneguts pels seus bons registres en les distàncies esmenades. A les 09:30h es va donar la sortida, i ràpidament es va formar un grup amb un ritme de cursa massa exigent pel Sergi, motiu pel qual va restar en segon terme i a distància controlada d'aquest. Passat el km 3 , les sensacions del Sergi van començar a millorar , alhora que el seu ritme de cursa augmentava a cada pas dels quilòmetres , assolint ritmes de 3´15/km, restant metres als companys de cursa davanters. Encara que aquest fet no va ser suficient per recuperar la totalitat de la distància perduda en la primera mitja part de la cursa. Finalment va entrar a meta en tercera posició amb un registre de 33´46, cursa guanyada pel lleidatà Abderrahim El Jaafari amb uns espectaculars 31´05 seguit de Lluisma Mas Caceres amb 33´24.

La Pilar a pocs dies d’ acabar la temporada 2015 no es volia perdre una de les nostres curses de casa, així que l’objectiu era de gaudir del bon ambient i el nivell de participants, va sortir amb el grup capdavanter, no coneixia ben be el circuit, dues voltes de cinc quilòmetres  per la ciutat, la Pilar va decidir ficar a provar el seu cos i intentar anar lo més ràpid els primers cinc quilòmetres i com que va veure que a la segona noia la tenia a mes d’un minut, els restants cinc va intentar mantenir un ritme constant, entrant a meta amb un temps de 38’38’’ seguit de l’Anna Riu del Club d’ Atletisme Cambrils amb un temps de 40’38’’ i tercera Cristina Fargas del FACVAC Valls amb un temps de 41’11’’

Felicitar als voluntaris i a tota la gent de l’ organització : CE Tretze Atlètic Català, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure, Tretzesports, Adidas i BBVA.

Resultats oficials:

pag.web:

 http://www.tretzesports.com/mitjadereus/ 





BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute