QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 1 de juliol del 2011

22ena Pujada a Miramar en BTT

22ena Pujada a Miramar en BTT






El passat diumenge 19 de juny es va celebrar a Valls la 22ena edició de la Pujada a Miramar en BTT. Aquest any es preveia especial per diferents motius. Per una banda hi havia la idea de retre un nou homenatge al nostre company Xavi Tondo, per altra, els germans Carnicer pretenien millorar el rècord de la prova, i també hi havia en joc la victòria de la combinada entre la cursa a peu i la de BTT, una combinada que presentava la novetat de ser el Premi Xavi Tondo i que seria una lluita aferrissada entre Germà Guarch (Gueba) i Biel Secall (Borges Trail-AAEET).

De bon matí bon ambient i una gran afluència. Moltes cares conegudes del món de la BTT. Moltes amb més de vint anys de curses a les cames. Tots més arrugadets, però amb unes cames finetes finetes. Jordi i Xavier Carnicer, Pep Baldrich, Jordi Garrido, Xavier Marcos, David Garcia, Germà Guarch, Òscar Solé, el Pollo, Biel Secall, Dani Figuerola,.....sembla els inicis dels 90'! Si hi afegim invitats com Joan Andreu, Juanjo Peirón, Enric Compte, Anton Aubia, Joan Campanera,.......l'espectacle està servit.
                                          Pujant el temut GR
Amb el tret de sortida l'Enric Compte es va emportar al petit dels Carnis i van anar sols els primers cinc-cents metres. Però ningú estava per concessions i de seguida Garrido, Carni, Biel i Zarzoso neutralitzen l'aventura i marquen un ritme brutal. El primer a petar és el corredor del Borges Trail, que és caçat per l'Òscar i el Marcos, que també l'acaben deixant i es queda amb el Peiron. Darrera, un bon grup de corredors capitanejat pel Germà porta un bon ritme i va fent estralls.

Per davant, i a l'alçada de Fontscaldes, la superioritat dels germans selvatans es fa palesa i acaben marxant sols, els segueixen el duets Garrido-Zarzoso, Òscar-Marcos, Biel-Peiron, Germà-Sendrós. Arribats al peu del “GR”, el vent de cara sofert fan que les forces comencin a passar factura i es comencen a desfer els duets, els quatre primers mantenen l'ordre, seguits d'un gran Òscar Solé, mentre que per darrera apareix Germà Guarch fent una remuntada espectacular en plena ascensió fins al poble de Miramar i situant-se sisè, el segueix Biel Secall, que veu com s'escapa la combinada i es desfà de Peiron i atrapa a Marcos.
                                          Sprint de "juvenils" Xavi Marcos vs Biel Secall
Al final, victòria per a Jordi Carnicer amb un grandíssim temps de 35'36'', seguit del seu germà. Xavi a un segon, Zarzoso va entrar tercer, seguit de Jordi Garrido i Òscar Solé. Germà Guarch arrodonia una gran combinada entrant el sisè, seguit de Biel Secall que es disputava a l'esprint la setena posició amb el seu amic Xavier Marcos. Peiron entrava el novè, seguit de Padreny i Sendrós que va fer també una gran cursa. El nostre component també del Borges Trail-AAEET, en Tavi Fossas va entrar el 26è.

Com a detall, destacar que entre els deu primers hi havia 6 corredors de més de 40 anys,......el jovent al poder!!

Pel que fa a fèmines, la victòria va ser per la Eva Higuera.

Tancant la cursa: el pilot. Un nombrós grup de “companys d'equip” del Xavi Tondo de l'època que corrien a les files del CB Valls, on tots van començar junts. Un bonic i emotiu detall, l'enèssim homenatge al ciclista tant estimat per tots.

Pel que fa a la combinada la balança es va decantar pel nostre amic Germà Guarch, seguit per Biel Secall i Joan Andreu, tots tres veterans.

                                         El podi de la canalleta
En resum, es va viure un bonic dia de BTT on s'hi van ajuntar unes quantes velles glòries, que sembla que encara els queda xispa!



Classificacions: http://www.aaeet.com/arxiu/pdf/pujada/2011/general_pujada_btt_2011.pdf
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute