diumenge, 12 d’octubre del 2014

Pilar Rus a un punt per guanyar el Circuit!

El passat  diumenge  5 d’ Octubre va tenir lloc la penúltima cita puntuable del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE. 139 corredors van participar a la 7a edició dels 10 QM La galera.

El carrer de Peixateria a l’alçada del Casal municipal ha estat el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la prova i s’ha convertit en una gran festa del Running. on tothom ha vibrat amb un espectacle esportiu de primer nivell,
Una sortida conjunta, molta calor i 10 quilometres per endavant , entre tots aquest atletes es trobava un representat del borges Trail AAEET, la nostra Pilar Rus.
Carrera ràpida però al mateix molt dura, circuit molt trenca cames on la Pilar va dosificar fins al Qm5 on un fals planell d’asfalt va augmentant ritme despres vindrien  fortes rampes fins al Qm8 arribava la baixada va aguantar un ritme alt fins que va veure que anava cap davant i a mes de 2 minuts de la segona on els últims 2 Qm va decidir baixar ritme i fer les ultimes dues rampes suaus i entrant a meta com a guanyadora de la proba.
El Circuit finalitza el pròxim 19 d’Octubre, amb la prova de Tortosa organitzada per la Policia Local.