QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 14 d’abril del 2014

CURSA DEL VI DEL PRIORAT

Aquest passat diumenge, es va celebrar els 10km i mitja Marató de muntanya "Vi del Priorat" a Bellmunt del Priorat.
Hi van prendre part tres integrants de l'equip. El Robert Tarragó en la distància de 10Km i el Xavi Prim i el Ronald Fargas a la Mitja Marató.
A les 10:00 h es donava la sortida, un tram de 4km de descens , on es corria per trams diversos: un petit tram d'asfalt per sortir de Bellmunt , pista terra,senders....sortida molt ràpida!!!
En aquest tram, el Robert es va posar al grup capdavanter. El Xavi i el Ronald anaven col.locats darrera d'ells, però pensant que haurien de fer dos voltes al circuit establert.
Al arribar al km2,5 i fins el Km4 tram de sender i corriols, aqui, el Xavi i el Ronald s'afegeixen al grup del Robert.En aquest punt , i en un descens per un sender el Xavi , fa gala del seu saber estar en trams com aquest , i marxa en busca dels tres corredors capdavanters.
D'aquests tres corredors , hi ha un que realitza la Mitja marató i els altres dos la distància de 10Km , tot i així el Xavi atrapa al segon i tercer....
S'inicia un tram , del km4 al km6 , que transcòrrer per la llera del riu Montsant,un tram força pla. Aqui, el Xavi,el Ronald i el Robert ja fan cadasqú la seva cursa.

S'inicia el tram més complicat , 4km d'ascens per pista, corrent entre les vinyes que ja estan en el seu moment  d'explosió de les fulles, i amb el Montsant al fons com ha espectador.
Aquest tram , porta als corredors de nou a Bellmunt , uns per finalitzar,com és el cas del Robert,i d'altres, com el Xavi i el Ronald , iniciar la segona volta al recorregut.
En aquest tram d'ascens , el Xavi apreta les dents , i inicia una persecució envers el primer classificat , que el té a uns dos minuts. Mentrestant el Ronald darrere del Xavi a uns dos minuts d'aquest , en terra de ningú...ja que el grup següent el porta força endarrerit...i si el Xavi i el Ronals apretaven les dents pujant ,el Robert no es quedava enrerre , hi ho donava tot pujant , cosa que va fer que, aconseguís entrar quart , sent el primer Senior Masculí , amb un temps de 48'.
El Xavi i el Ronald, iniciaven la darrera volta, i tant un com l'altre, van mantenir el ritme , cosa que els va portar a l'arribada de Bellmunt , el Xavi entrant segon, amb un temps de 1h32' a un minut i mig del primer.
El Ronald entrava tercer , a dos minuts del Xavi , amb un temps de 1h 34'.
En fèmines, la guanyadora va ser la Nuria Benito amb un temps d 2h 19'.
Una altra jornada atlètica , on , en aquest cas a Bellmunt i envoltats de vinya , els tres integrants del BorgesTrail , han tornat a pujar al podi,i com sempre ben amunt!!!
Salut i kms!!!


Josep M Pijuan comença el Circuit Català amb victòria a la Talaia

Aquest passat cap de setmana es donava el tret de sortida al 12é Circuit Català de Cursa per Muntanya, la cita era a Vilanova i La Geltrú, capital del Garraf, tocava córrer la cursa de La Talaia, que constava de 25 km amb desnivell positiu d’una mica més de 900, per un terreny sec i pedregós, la qual cosa el feia ser una mica tècnic, tot acompanya per un sol implacable que es feia sentir de valent quan es sortia de la ombra del bosc.

Puntuals a les 9:30 es donava el tret de sortida a la cursa, una sortida que va ser molt ràpida ja que un jove corredor va sortir a marcar un ritme molt alt, així doncs el grup es va estirar ràpidament, però en començar ja les pujades més series aquest atleta començà ha defallir, fou llavors quan l’atleta del Borges Trail_AAEET de Valls, en Josep Mª Pijuan en quedaria ja sol al capdavant de la cursa, i marcant un ritme constant a les pujades i recuperant a les baixades aniria guanyant distància sobre els seus perseguidors.

Al final en Josep Mª Pijuan entraria en primera posició, amb un còmode avantatge sobre la resta.
 

Classificació Masculina.
1- Josep Mª Pijuan      Borges Trail_AAEET de Valls         01:52:27
2- José A. González             UECAnoia                           02:01:16
3- Xevi Guinovart                 Diedre.cat                          02:01:43

Classificació Femenina.
1- Sílvia Puigarnau         AE Matxacuca                           02:28:02
2- Regina Carne             Correm per La Terra                  02:30:20
3- Marta Batalla             FACVAC Muntanya                   02:33:31Agrair des d’aquí a la organització la gran matinal viscuda aquest passat diumenge 14-04, i animar-los ha seguir endavant amb totes les curses que també es van disputar.  
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute