QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 20 de desembre del 2011

1ª GLADIATOR EXTREM AL PORT DE TARRAGONA


 El passat diumenge dia 18 és va celebrar la primera gladiator extreme del port de Tarragona una cursa de 8 kms amb diferents obstacles(pneumàtics, containers, troncs etc…) i per iniciativa  d’en Carles,  l’equip es va presentar amb vuit components, tres noies( L ‘Eugènia, la Bibiana i la Teresa) i cinc nois (L’Eloi, Marc, Ramon, Tavi i el Carles) per tal de poder competir amb possibilitats de puntuar per equips i també individualment





 El matí és va presentar amb una temperatura ideal per la prova ja que lluïa el sol i la temperatura tot i ser una mica fresca no era massa freda.
 Ja de bon principi els cinc nois van començar bé ja que anaven entre els 15 primers i tot i que el circuit res tenia a veure amb el que estan acostumats ( muntanya i desnivell) aguantaven en les primeres posicions,i  mentrestant les noies lluitaven per estar al capdavant en la seva categoria i fins i tot en la major part de la cursa l’Eugènia anava en primera posició. A partir del quilòmetre 5 els nostres van començar a ensenyar les dents i així l’Eloi es ficava primer i els altres components de l’equip anaven avançant algunes posicions.




 Al final l’Eloi s’imposa amb autoritat amb un temps de 28 : 56, el Marc arribà en quarta posició, el Carles en setena, el Tavi en onzena i el Ramon en catorzena, Pel que fa a les noies amb un sprint final i ja apurada de forces l’Eugènia cedeix la primera posició, la Bibiana arriba quarta i la Teresa setena.




 El podi es tenyeix de vermell i l’equip s’endugué quatre trofeus ( primer noi, segona noia, primer equip masculí i primer equip femení).


 Així doncs l’equip se’n anar  cap a casa content i amb la feina ben feta, individualment i com a equip. També volem felicitar a la gent d’Athletic events, per la seva iniciativa a la ciutat de Tarragona i esperem  la propera ocasió per tornar a ser-hi.


Més informació: http://www.athleticevents.net/epages/940228684.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/940228684/Products/%22Gladiator%20Extrem%22



Per: Murray.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute