QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 17 de desembre del 2012

CRONO PUJADA NAS DEL GEGANT

Bona feina Cucots Nocturns !! 

El nostre tot terreny Murray ( Carles Martí ) i la seva colla de " senglars " també acostumats a rodar per aquest territori, van decidir organitzar una crono escalada al Tossal Gran també conegut com El Nas del Gegant, el passat 16 de Desembre.
Un bon esmorçar sòlid amb cafè ben calent a disposició dels esportistes mentrestant feien cua per recollir els seu dorsal, va ser la primera mostra d' implicació, de saber del que s' està parlant, de conèixer en primera persona de que va tot això.
La cursa consisteix en donar sortida als corredors individualment amb un minut de temps entre cadascú, l' ordre s' estrbleix per sorteig.
Així doncs, començaríen atravesant el poble de Prenafeta per endinsar-se a uns 2.150m de recorregut amb uns 400+ que farien apretar les dents als 50 valents que van voler experimentar aquesta primera edició.

En Piju i la Bibiana van decidir endinsar-se en aquest repte que el seu company els hi va oferir, disfrutant de la muntanya i de l' esforç que aquesta de vegades t' exigeix abans de deixar-se conquistar.

El terreny comptava amb trams molt empedragats, els quals obligaven a anar amb compte i fixar-se bé on trepitjar, però com a espectacular serien els últims abans d' arribar a meta, que semblava més que feies un 6b+ (nivell via d' escalada ) que una cursa a peu...
El bon temps va acompanyar, una mica de vent a dalt potser, però les pulsacións accelerades s' encarregaven de conservar la temperatura corporal uns segons abans de baixar de nou. Les vistes panoràmiques desde dalt no es poden explicar, han d' anar...
 Tant participants com organització coneixien en cada moment les classificacions gràcies al muntatge informàtic, molt ben montat nois !
Directament feies cap al Local Social, on es realitzaria l' entrega de premis i un espectacular aperitiu on recuperariem el perdut pel camí.
Tothom coincideix en la duressa de la cursa i en la sincronitzada organització. Pels que no han tingut la sort de formar-ne part, el proper any que espavilin, perquè crec que cap de nosaltres ens ho perdrem !!
 

Les classificacions van ser les següents :

ABSOLUT MASCULÍ
1r Jose Lozano Garcia 00:15:33
2n Arnau Sugranyes- AE Blancafort-00:16:51
3r Josep Mª Pijuan Pardell- Borges Trail- 00:17:07

ABSOLUT FEMENÍ
1a Esther Blasco Sugrañes- Trail Tarraco- 00:21:21
2a Bibiana Vico Galcerà- Borges Trail- 00:24:31
3a Lidia Vera Martinez- AE Blancafort- 00:25:14
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute