QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 1 de març del 2016

En Ronald Fargas a la Mitja de Cambrils

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició de la mitja marató de Cambrils.
En Ronald Fargas(Borges Trail) després d'haver decidit de deixar l'asfalt, va participar en aquesta prova, sempre porta bons recoords còrrer al lloc que va nèixer. Sortida puntualment a les 10h. juntament amb els.participants de la distància de 10km i els rollers.

Bona sortida del Ronald, i amb un ritme.molt constant, fent el primer 10km en 38'30", el parcial pensat inicialment per en Ronald. Passat aquest parcial, augmenta una mica el ritme, per tal d'assolir un registre de 1h20' aprox. Al arribar al km 15, sorgeix un petit inconvenient, molèsties al peu esquerre. Símptomes d'una llaga a la planta d'aquest. Aquest imprevist l'obliga a realitzat una trepitjada diferent, fent disminuir el bon ritme que fins aquell moment duia, arribant a l'arribada dels 21km amb 1h23'...però prou satisfet del ritme i sensacions assolides durant la cursa, ara toca continuar possant la preparació del trail a punt....Salut i Kms!!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute