QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 8 de juliol del 2014

La Cursa Lo Balcó del Delta 2014

El passat  dissabte 5 de juliol a les 19hores més de 200 atletes van participar a Camarles la cinquena prova del circuit de Running Series  de Terres de L’Ebre “ IV Cursa 10 km Lo Balcó del delta”
Davant de l’ Ajuntament de Camarles va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut totalment pla.

Una sortida conjunta, puntuals, molta calor, 30º i 10 quilometres per endavant , ja nomes el escalfament previ suada, serà una bona tarda! ....  entre tots aquest atletes es trobava un representat del borges Trail AAEET, la nostra Pilar Rus, també es destacaven grans corredor con En Ferran de Torres, Sergi Hidalgo, en noies la Neus Espinach actual guanyadora del circuit 2013.


La Pilar va sortir amb el grup capdavanter, la carrera te tota la pinta que serà molt dura amb la solana que esta caient, passant pel quilòmetre dos per camins d’asfalt, arròs, camí de terra, el grup capdavant es va estirant, un circuit que podria ser ràpid es converteix amb una carrera d’agonia pura, la Pilar va molt desidratada al km4 no sap si  podrà aguantar aquest ritme tant alt mira enrere i esta sola, veu lluny l’altre grupet i la segona ni arriba a veure, el grup cap davant se li escapa va primera de dones, ara es una lluita amb si mateixa, baixa ritme al km5 al avituallament  pot hidratar-se això li ajuda a reactiva per tornar augmentar ritme, passem per la via verda i tornem al poble, el sol es far insuportable, al km8 entrem al poble multitudinari  i gran animació, pell de gallina, son festes del poble i tothom esta al carrer, últims quilòmetres, toca lo mes dur passar per sota la via del tren de l’estació i pujar pel pont, totalment pla? nop! la guinda del pastis, la nostra borgettis dominant durant tota la cursa i treien casi 4 minuts a la segona noia, entrant a meta guanyadora de la prova.


El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:
1                    SERGI HIDALGO                                 35:14               CA RUNNERS TGN
2                    FERRAN DE TORRES                         35:35               CA RUNNERS TGN
3                    XAVIER ALQUEZAR                          36.24               INDEPENDENT

1                    PILAR RUS                                            40:35               BORGES TRAIL
2                    NEUS ESPINACH                                 44:21               TRAIL ROQUETES

3                    EVA ROIG CASTELL                          46:15               INDEPENDENT





BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute