QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 18 d’agost del 2011

CORRENT PER LA TÀRRACO DEL 2030

El nostre equip s’entrena per la Tarragona del 2030, gràcies a la col•laboració del dibuixant Víctor Centelles.





En el nº 53 del còmic Deliròpolis dels mesos juny-juliol, editat a Tarragona, per la gent de la Setmana del Còmic, sortim com a figurants en una vinyeta d’un dels capítols del detectiu Pitu Trifàsic.
La història del detectiu Pitu Trifàsic és un còmic que es publica per entregues a la revista Deliròpolis, actualment va pel tercer capítol, titulat El cas de la pubilla desapareguda. Els capítols anteriors foren, El pelussa de la Rabassada i Qui és ningú.
El total d’aquesta història està previst en uns deu capítols.
L’inici d’aquest detectiu el trobem publicat per primera vegada, el setembre del ’97, durant la festa major de Santa Tecla i en el qual hi veiem les trifulgues d’un detectiu privat, perdedor i fracassat, ambientat a la Tarragona del 2030.
En els dibuixos d’en Víctor hi trobem la peculiaritat que hi apareixen actors de la vida real, com Robert de Niro, Joe Pesci, Greta Garbo o Lee Marvin, d’entre d’altres. A més de gent coneguda del seu entorn.

Seguidament podem veure la portada de la revista i les pàgines de l'entrega d'aquest nº.



















 
Per saber més d’aquest dibuixant podeu visitar la seva web a.
www.victorcentelles.com

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute