QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 23 d’octubre del 2012

CURSA PL TORTOSA KELME

Aquest passat diumenge es va celebrar la penúltima proba del circuit running series de les Terres de l'Ebre.
Allí hi eren tots els crack, Xavier Queralt, Ferran de Torres, Gerard Monteverde, Jesús Caparrós, Vicent Garcia, Ricardo Dura vingut de Castalla (provincia Alacant). Seria una cursa que s'hauria de córrer per estar allí.
El matí, només sortir de casa pintava plujós, molt plujós, però a mesura que ens apropavem a Tortosa el dia s'anava aclarint més i semblava que aguantaria sense ploure.
A les 10h05' es dóna la sortida neutralitzada d'uns 300m, on allò ja semblava cursa, un cop fet els 300m, un parell de minuts parats i es dóna el tret de sortida.
El ritme va creixent a mesura que anem fent metres, al davant formem un grup compacte amb Xavi Queralt, Ferran De Torres, Gerard Monteverde, Ricardo i jo mateix. Ja al km 3 aprox, el ritme és massa alt per mi, així que decideixo frenar o no arribaré sencer.
És allí, un tram de carretera on pateixo molt dels ulls,  uns reflexes al terra amb l'aigua  de la pluja juntament amb la suor em produeixen una picor molt forta al ulls i he de córrer un parell de km molt incòmodes, baixant el ritme, eixugant els ulls amb la camiseta, tancant i obrint els ulls. Això em va passar degut a córrer sense les ulleres, ja que en un principi estava molt núvol i posteriorment va anar sortint el sol.
A partir mes o menys del km5 un tram de canal de terra i ple de "xarcos" on en molts hi havies de passar per dintre es fa difícil mantenir un ritme seguit i constant. Allí em trobo amb el meu primer temps de referència, era al km6, fins allí no havia mirat el rellotge, portava 20'47'' al pas pel km 6, dintre de les previsions.
Cap al km 7 puc agafar al Gerard Monteverde i anar amb ell fins al 8 i poc on allí ell es va quedant i finalment aconsegueixo entrar en 4a posició de la general i 1er sènior.
Felicitar des d'aquí al campió de les running series d'aquesta segona edició, content que hagi sigut ell finalment, moltes felicitats Ferran de Torres.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute