QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 28 d’octubre del 2013

COPA CATALANA SUB-23 SANT LLORENÇ SAVALL

Mikel Besora, el nostre corredor sub-23 ens explica amb les seves pròpies paraules com li ha anat aquesta competició que te marcada en vermell en aquest calendari:

Arriba el dia, el dia en el que s' ha de donar tot i mes ja que estem parlant d' una competició amb molt de nivell al tractar-se d' una copa catalana.
M' aixeco a les 4.30 a.m. i ruc de mi que no hem vaig enrecordar de canviar l' hora... total que son les 3.30... us preguntareu que faig tan aviat, us explico, el perquè d' aixecar-me d' hora... doncs perquè hi ha 2h. 30' des de casa fins el lloc de la competició i si li sumes que jo sempre vull arribar 1 hora abansper tal d' anar amb calma i poder calentar be jeje
Quan son les 5, ara si, marxo! A les 7:30, quan ja he arribat, agafat el dosal i mirat tot una mica, vaig a canviar-me i meditar una mica de com anirà...
Hem trobo uns amics dels sub-23 i hem poso a calentar amb ells i parlar sobre la cursa, entrenaments...
8:30, comença la cursa, hem situo a la filera de darrere, mirant els atletes sub-23. Sortida molt ràpida, decideixo quedar-me dosificant darrere. Cap al km. 3 vaig en posició 3º i 15º absolut, decideixo pujar una marxa a veure com responen les cames i si tenen força per continuar en solitari, a veure si atrapo els de davant. Hem situo darrere del 2on sub-23.
Cap al km. 8 pujo una marxa mes a veure com actuen els altres, veig que m' estic anant sol i vaig a buscar al primer sub-23, el veig, queda molt encara per acabar, decideixo quedar-me per allà observant el paisatge tan meravellòs del parc natural i sobretot disfrutant d' allò que mes m' agrada fer.
Cap al km. 17 decideixo pujar la última marxa que hem queda, hem situo darrere el primer sub-23 i apreto a veure si be amb mi, i poc a poc veig que marxo solitariament, fins que hem diuen que vaig 2º absolut a falta de 2km. Decideixo mantenir-me aquí ja que el primer esta a 3minuts i per molt que hem desgasti no l' atraparia, ara ja queda disfrutar fins el final, pero sense despirtar-se ni un moment. Finalment, entro a meta en 1era posició sub-23 i 2ona en absolut en un temps de 1h. 42m. a la mitja marató de copa catalana a Sant Llorenç Savall.
Vull felicitar als companys de podi que han fet una gran i dura cursa i com no felicitar al primer absolut que ha demostrar ser un gran atleta i millor persona! També felicitar a totes aquelles persones que pel fet de participar a la cursa i haver-la acabat ja son uns guanyadors!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute