QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 22 de desembre del 2015

Pilar Rus i Biel Secall inicien temporada amb els Duatlons de Muntanya del Circuit Català

El passat diumenge 13 de Desembre va tindre lloc a Terrassa el Campionat de Catalunya de Grups d’ Edat de Duatló de Muntanya, a  prop de les instal-lacions esportives del Club Natació Terrassa Pla de Bon Aire, on l’equip Borges Trail va estar present en Biel Secall i La Pilar Rus.

Pel Biel la temporada de duatlons era massa aviat per ell, aquest duatlons requereixen anar a full en btt i encara es veia peix, però va anar a disfrutar i descubrir les sensacions i com van de gas els seus rivals.

La Pilar després d’ uns parells de setmanes de descans va anar a tirar corda i buscar motivació amb la bici de muntanya, l’any passat per una caiguda al duatló de St Andreu de la Barca i amb resultat de quatre punts a la mà, la va deixar fora del circuit català de duatlons de Muntanya.

Aixì que inicia la temporada amb moltes ganes, amb un 4art lloc al campionat de Catalunta i subcampiona V1, té molt clar que el seu punt feble es la btt on tindrá que apretar al maxim per poder estar cap davant, a falta de cinc proves mes necessita puntuar amb bons resultats.


Pag web competicions:

http://www.triatlo.org/competicions/?oficial=0

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute