QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 29 d’agost del 2012

CURSA D´ORIENTACIÓ EL CATLLAR

El passat 22 d´agost a les vuit del vespre, es va celebrar la cursa d´orientació nocturna del Catllar. Aquesta prova com cada any és puntuable per la Copa Tarragona de curses d´orientació.
Borges Trail AAEET s´hi presentava aquest cop en categoria DUO amb la parella formada per la Nuri Fortuny i el Xavi Prim.
El format d´aquesta prova va ser “score”, això vol dir que els corredors decidien l´ordre en el qual volien fer les balisses. En aquesta categoria havien de marcar 15 balisses escampades en un mapa a escala 1/10.000 molt entretingut que combinava trams urbans amb d´altres muntanyencs.
La nostra parella va estar molt encertada a l´hora de traçar sobre el mapa i tan sols els va apartar de la primera posició final una de les balisses en la que van optar per l´ítinerari més curt però amb mésvegetació on la parella guanyadora els va treure un marge suficiente anant per un altre lloc que va resultar mes corredor.
Finalment doncs la Nuri i el Xavi quedarien segona posició per darrere dels barcelonins David Teixidó i Jesus Camacho.


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute