QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

divendres, 3 d’octubre del 2014

Cursa de Muntanya de Castellvell

Aquest passat diumenge 28 de setembre  es va dur a terme la Cursa de Muntanya de Castellvell, la desena prova puntuable dins del circuit de curses i caminades de muntanya del Baix Camp 2014. La cursa va constar de 16650 metres amb un desnivell  de 800 i pico positius. La prova va començar  amb uns 3 km de pista amb unes bones rampes de pujada i a partir del km 4 la prova va transcórrer per senderons molt bonics, alguna baixada més tècnica, trialera, tallafocs,…acabant els últims km per pista un altre cop.
En aquesta prova hi van participar els nostres atletes: Eloi Borràs, Ronald Fargas, Octavi, Carles Marti i Lourdes  Cayetano. El tret de sortida es va donar a les 9 h, amb un total de 98 participants, la sortida no va ser molt ràpida però la pujada inicial ja va anar posant a cadascú al seu lloc. El temps va aguantar bastant be dins l’esperat que deien les prediccions, així i tot, es va poder disfrutar d’unes gotetes de pluja a partir de mitja cursa.
Aquest cop la corredora Lourdes Cayetano va tenir el gran plaer de ser acompanyada pel seu company en Carles Martí, que degut a que no es troba al seu millor estat de forma va decidir fer un bon acte acompanyant-la tota l’estona, animant-la i esperant-la i així prendres la prova com un entrenament . La Lourdes ens explica que no va tenir gaires bones sensacions els primers kms però poc a poc es va anar trobant millor. Des de la sortida ja es va col·locar en primera posició i la va poder mantenir fins a la línia de meta on va arribar en primera posició amb un temps de 1h 37’ juntament amb en Carles. A 13’ de la segona classificada Vanessa Molner i a 17’ de la tercera classificada Judit Juncosa.
Eloi Borràs per la seva part, sortia al grup davanter amb la intenció de fer una bona cursa. Fins el km 3 va seguint el ritme que imposen els primers corredors, i es a partir d'allà, on les pujades es comencen a fer mes intenses on l'Eloi decideix posar-se al davant i començar a agafar distància, així també podent baixar amb més calma. En la resta de quilòmetres s´imposa un ritme mitja/alt, sobretot en pujades, ja que venia a aquesta cursa per començar a agafar ritme. Finalment després de 16km arriba en primera posició a Castellvell.
En Tavi, que aquest cop no va poder sortir a primera fila, degut a l'estretor de l'arc de sortida, va fer una cursa a tot el que donaven les seves forces.
Recent arribat d'una estada pel Pirineu d'Osca, portava molts kilòmetres i desnivell a les cames, amb el que Tot i la sortida tan controlada, era difícil mantenir-se a les posicions capdavanteres.
A poc de sortir del poble, començava la pujada que duraria bastants kilòmetres, ja va notar el cansament, però lluny d’arronsar-se, va anar a donar-ho tot. Durant tota la cursa que va anar fent la goma amb companys com Josep Bertran del Conca Senglars i Javier Lozano del CE TRAIL Tàrraco.
Va ser en general una cursa amb trams força tècnics de baixada, on en Tavi remuntava algunes posicions, per perdre-les als trams de pujada, que solien ser més planers i menys tècnics.
No va ser fins a l'últim avituallament, on el nostre corredor del Borges, es va aturar a fer un glop d'aquarius, va ser passat per en Javier Lozano i per més que a la baixada asfaltada l’intentés atrapar, ja li va ser impossible, arribant doncs, en dotzena posició i en general força content de les sensacions, doncs tal i com venia del Pirineu, en Tavi s'esperava acabar en més mal estat.

Esperem que per les dues curses que manquen per acabar el circuit, en Tavi recuperi l'energia i pugui optar a alguna posició de podi.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute