QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 13 de març del 2014

10k Amposta

Avui era el torn de la 1a prova del circuit del running series, un total de prop de 300 participants hi prendrien part. En representació del Borges Trail, en la línia de sortida es situaven el Robert Tarragó i la Pilar Rus. La Pilar amb un gran estat de forma intentarà després dels 100km en bici el dia abans fer-ho el millor possible i el que les cames li permetin.


En Robert Tarragó ens relata:

Jo, després d'un parell de setmans dures per la feina, intentaré buscar les sensacions per saber on sóc i el tipo d'entreno que em falta, ja són varies les setmanes on és complicat entrenar, costa, la voluntat i les ganes fan que almenys surti 4 dies. Intento fer rodatges suaus ja que al començar a entrenar em trobo cansat després de treballar tot el dia, els entrenos els faig sempre a hores intempestides, complicant així la qualitat dels entrenos.

Ara tocarà meditar i buscar la manera d'entrenar de la millor manera i treure'n el màxim profit. 

Un calentament amb la Pilar i les sensacions són menys dolentes del que em pensava, així que intentaré còrrer per sensacions, sense rellotge, sense pressió, només saber el meu estat.

A la línia de sortida noms com Xavi Queralt, Sergi Hidalgo, Gerard Marsal i Josep Maria farien que la cursa fos ràpida.
sortida 10k amposta, bona temperatura i més de 300 corredors.
Fins al km4 vaig amb el grupet, allí es distancien uns metres, jo em quedo una mica enrera, no estic segur del ritme que porto, crec que si vaig amb ells serà pitjor, al km 6,5 em treuen uns 15"-20", aquí la meva davallada és forta, la falta de km en els entrenaments es nota, no pas de qualitat, amb algunes series de 400 que he anat fent em donen aquest ritme alegre, però em falta sumar km aerobics.

Als 2 últims km soc adelantat per uns 3-4 corredors, ja em deixo anar, pensant que el meu crono seria 37 i pico, no porto rellotge, noto que vaig lent.

La sorpresa que a la recta final, últims 50m el crono marca 36', jo ja feia uns 2km que anava tranquil.

Al final, el més important, he tret totes les conclusions necessaries per intentar que a la prpera no em passi.

Pilar Rus finalement guanya la cursa amb 38'48'', fent una gran cursa sense deixar opcions.

Avui he probat les Eassun X-Light Sport probablement les ulleres mes lleugeres del mon amb tant sols 15gr, les he trobat ideals per carreres ràpides o de fondo gràcies a la seva lleugeresa. Totalment recomanables!




La Pilar Rus ens relata la seva carrera :


Després del resultat del passat diumenge als 10 quilòmetres al meu poble “La mitja de Cambrils”, iniciava la setmana amb entrenaments suaus, estirant cames amb volum de quilòmetres en bicicleta de carretera, estic al principi de temporada i vull evitar les possibles lesions que l’any passat hem va acompanyar per no dosificar i planificar be les carreres.
Arribava diumenge i el Robert Tarragó i jo ens disposem a realitzar la primera prova que puntuen al Circuit Running Series de Terres de l’Ebre.
Després de rodar 100 quilòmetres en bici de carretera el dia anterior els meus dubtes era fer una bona carrera, així que l’objectiu era corre amb cap, donaven el tret de sortida i com sempre vaig aprofitar per buscar un lloc cap davant i mantindre un ritme que les cames pugues respondre, fins al km3 les sensacions de cames era perfecte, es quan el Felip Fucho de l’equip AE Cara Nord hem passa amb un ritme alt i hem dona ànims per que mantingui també el seu ritme, dit i fet, agafo forces i comença el moment de la veritat , les cames ho podran mantindre? millor no pensar-ho..., circuit de pujades i baixades, on les pujades hem trobava molt be i podia estirar al felip per que no es quedes i les baixades formaven un duo amb ritme explosiu per rascar segons al crono, on la part per planejar era no baixar ritme i sempre sota 4, liderant en tot moment la carrera, buscant la segona noia i la portava a mes d’ un minut,  passant pel km8 les cames responien amb poques forces, últims quilòmetres vaig tindre que baixar ritme, el cansament del cos va a parèixer baixant ritme i traient l’ últim esforç per arribar a meta amb un temps de 38’49’’ i guanyant la prova. Molt contenta pel resultat i pel cap de setmana tant rodo que hem va sortir com entreno, per plantejar la temporada positivament, anem sumant!
Cal destacar també que avui estrenava les X-Light Sport de Eassun, les ulleres mes lleures que he pogut provar, increïble, súper adaptables, que m ‘acompanyaran aquesta temporada amb totes les competicions.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute