QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 12 d’agost del 2013

Wild Wolf Triathlon Series by Polar. Espectacle de triatló a Tarragona. Borges Trail hi és present.


Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a Tarragona una de les proves de triatló del circuit Wild Wolf Triathlon Series by Polar. Ha estat un cap de semana que Tarragona ha acollit 1500 esportistes, entre els participants de la modalitat Sprint de dissabte i l’Olímpic de diumenge. L’organització va estar a l’alçada de l’event i van aconseguir convertir la zona marítima de Tarragona en un gran espectacle esportiu.

                La prova reina, sense dubte, seria el diumenge amb l’Olímpic, amb les distàncies de 1500 swim + 40km bike + 10km run. Hi havia un gran cartell, amb molts corredors de nivell que van oferir molta competitivitat. En aquesta modalitat hi van participar 550 triatletes.

Tot i que no és habitual, el nostre equip també hi va participar, concretament amb el Biel Secall. El nostre corredor, després d’una lesió al lligament creuat del genoll que l’ha mantingut sis mesos apartat de la competició, es posava un dorsal. Sembla ser que encara no és hora d’apretar massa per muntanya, per l’evolució del genoll i per la manca de forma. Una alternativa de fer un entrenament amb ritmes alts i sense gaire impacte semblava que era aquest olímpic. Sense cap més aspiració que la d’acabar i anar provant sensacions va fer un tram de natació molt discret, anant sempre per la banda exterior sense atabalar-se per la falta de costum de nedar amb tanta gent.

A sortida de l’aigua li va costar d’agafar ritme corrent, per una zona de transició molt llarga. La transició va ser la típica d’un novell, piano piano. L’inici de la bici va fer recuperar sensacions i va anar buscant sempre grupets amb bon ritme, anant de menys a més i recuperant moltes posicions. Arribada a la transició de nou i tocava deixar la bici per calçar-se les vambes. En aquest punt, per evitar rampes al bessó i retardar la fatiga muscular, calia afegir els compressius Bussetus. En aquest tram de cursa va mantenir un ritme constant i continuant adelantant moltes posicions, sembla que la desastrosa natació i les dues transicions quedaven dissimulades.

Al final va acabar en la posició 209 (sense Fever Tree...) amb un temps de 2h20’05’’.

Total                     swim                     bike                       run                        t1                           t2

02:20:05
00:32:39
00:57:02
00:46:19
00:01:55
00:02:09

 

Durant tota la cursa hi va haver cura de no patir rampes, doncs falta molt d’entrenament. La cursa va servir per agafar ritme i veure que queda molta feina per endavant. En quant al triatló, si se’n vol fer algun altre,.......cal millorar moltes coses, per no dir totes.


 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute