QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 19 de maig del 2013

OLGA MANKÓ I MARC BALAÑÀ, ELS MILLOR CATALANS EN LA PRIMERA EDCICIÓ DEL CAMPIONAT D'ESPANYA ULTRATRAIL




La Selecció Catalana de Curses per Muntanya disputà aquest passat dissabte-11, la primera edició del Campionat d'Espanya de curses d'ultraresistència per muntanya, que se celebrà en el marc de la CSP-115 (Penyagolosa Trails), entre Castelló de la Plana i el santuari de Sant Joan de Penyagolosa.
MARC BALAÑÁ PRATS de l’equip BORGES-TRAIL, entrenat per Quim Royes i com a membre de la SELECCIÓ CATALANA d’ultra trails, va ser el primer de la Selecció en creuar la línia de meta en 16ª posició, precisant 14h22’ seguit dels seus companys de la selecció.
Sergi Cots (Foment Arqueològic Excursionista Sallentí) 22º amb 15h07’; Adolf Aguiló (AE Alcanar) 26º amb 15h15’; Salvador Vilalta (AE Mountain Runners del Berguedà) 29º amb 15h29’, , i Olga Mankó (AE Matxacuca) 8ª femina amb 17h44’. Van ser els esportistes seleccionats per Fernando Rosa, el màxim responsable tècnic de la Selecció.
La cursa, de 118 quilòmetres i 5.439 metres de desnivell positiu i 4.227 metres negatius, amb pistes rápides, senders tècnics, creuant rius amb aigua, junt amb força estona nuvol, alguna de sol i 30’ de pluja forta, junt amb una organització de carrera i assistència pel seleccionador i membres de la FEEC impecable, va fer passar un cap de setmana excepcional al nou grup d’atletes de la Selecció Catalana d’ultra trails….Donant a la cursa, tots els ingredients necessaris per a ser un bon ultra, tot i deixar un regust agredolç a dos del nostres millors corredors, Jaume Folguera (CE Torrellenc) i Juan José Oliva (AE Alcanar), que van ocupar el pilot capdavanter fins que van haver d’abandonar per diferents problemes. Oliva sobre el km 85 i Folguera al km 100, quan ocupava la 5a posició. Una autèntica llàstima. La resta de components de la Selecció Catalana van optar per una tàctica de menys a més que revertí en la 16a posició per Marc Balañà, la 22a per Sergi Cots, la 26a per Adolf Aguiló i la 29a per Salvador Vilalta. Així com una 8ª posició en fèmines d’Olga Mankó.












BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute