QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 27 de maig del 2014

Cursa de Muntanya de Capçanes

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició de la cursa de Muntanya de Capçanes.
Una cursa amb un recorregut de 16Km, que transcòrrer pels paratges de la Serra de Llaberia.
L'integrant del Borges Trail, el Ronald Fargas, hi va pendre part. La sortida es va donar a les 09:30h., amb uns 160 participants.
Sortida bastant conservadora, amb un grup capdavanter format per sis corredors ,entre ells el Ronald.
Els primers tres quilòmetres, tram d'ascens,fins al coll de la Picossa, un tram que combina pista i sender, cosa que va fer que el grup és mantingués bastant unit.
Al descens, ja va ser diferent, aqui es vas trencar la cursa. Dos corredors marxen , el Jordi Garcia(AC77) i el Kai Langel(TrailTarraco) i els altres quatre es mantenen separats per poca distància fins el quilòmetre sis, aqui s'inicia el tram llarg d'ascens, que els ha de portar fins el coll Prim, ubicat al quilòmetre deu. En aquest tram, marxa un tercer corredor i el Ronald es queda amb els altres dos corredors,sabent que a la part final de l'ascens serà el moment d'apretar les dents.
I així ho fa, al darrer quilòmetre d'ascens , el Ronald deixa enrera als dos acompanyants d'ascens....i s'inicia els cinc quilòmetres de descens.
Aquest descens és per pista, motivant encara més al Ronald ,que va a la recerca del tercer classificat, ho aconsegueix quan queda un quilòmetre per arribar a Capçanes, i fent el darrer quilòmetre molt confiat i amb força, ja que sap que el quart classificat no el pot atrapar....finalment entra a l'arribada ,ubicada al celler de Capçanes, en tercer lloc, amb un temps final de 1h 09',a un minut del segon classificat.

Una cursa realitzada de menys a més per part del Ronald,i amb unes sensacions d'allò més bones!!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute