QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 27 d’abril del 2010

PIJU SEGUEIX AMB LA DINÀMICA...

Cursa de les Fonts a Xerta


El dia 25 d’abril es va dur a terme la segona prova del Circuit Català de Curses de Muntanya, aquest cap de setmana ens hem desplaçat fins ales Terres de l’Ebre, concretament a Xerta, on ens esperava una cursa molt tècnica i on la duresa del circuit era evident només veient el perfil altimètric, eren 25,5 Km i 1700 mts de D +, dels quals 21,5 Km eren per senders drets, amb rocs, etc, típic de les curses que organitzen aquella gent d’allà baix.

A la sortida es veia gent que en sabia, Kiko Martí, Adolf Aguiló, Jaume Folguera, Xavi Espiña, Xavier Sanchez , Ahmed Elqayd, entre d’altres.
La sortida a estat conservadora, però ràpidament s’ha format un grupet de 8 corredors, entre ell en Josep Mª Pijuan, aquest grupet ha fet tota la primera pujada junt i a bon ritme, guiats per en Xavier Sanchez, així hem arribat al km 6.3 i tot seguit venia una baixada molt empinada i relliscosa, primer els dos membres de la selecció catalana han començat ha agafar distància aprofitant uns descens vertiginós.

"En un vist i no vist i no sé per on ha passat l’Ahmed que ha estat capaç d’atrapar als dos de davant, més tard a la pujada perdria l’avantatge, al km 8 en Sanchez també es quedaria una miqueta, al davant en Kiko anava agafant cada vegada mes distància, però seguit d’aprop per en Xavi Espiña, més endarrere en Jaume i en Piju al seu costat anaven “perseguint-los”, al km 10 en Piju s’ha anat allunyant d’en Jaume i arribant així 3è al punt més alt de la cursa a la Coscollosa al km 15, quedaven més de 10 km de descens no gens fàcil per senderons recargolats i tres pujadetes curtes però intenses, la última amb cordes, la baixada ha estat mortal i interminable, fins al punt que al km 24 ja corria per esma i no em sobrava res, a estat aquí quan en Jaume m’ha tornat a sobrepassar. Al final he acabat 4t i content d’haver acabat una cursa tant dura, un dia calorós també ha influït en la duresa de la prova".

La classificació final ha estat :

1- Kiko Martí 2h 27min 11 seg.

2- Xavier Espiña 2h 28 min 11 seg.

3- Jaume Folguerola 2h 34 min 41 seg.

4- Josep Mª Pijuan 2h 36 min 11 seg.


I JA VAN 5 MARXES PEL JOAN!!

VIII CAMINADA DE RESISTENCIA “RIUDOMS-LA MOLA-RIUDOMS”


Diumenge dia 25 d’abril, s’iniciava a les 6:30 del matí la cinquena marxa de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Una marxa de 54 km i 2500 m de desnivell.

Unes sis-centes persones estaven preparades a la plaça de l’església de Riudoms. I Joan Iniesta estava a la línia de sortida quan va sonar el petard.

Vaig començar a córrer amb més tranquil•litat del normal controlant els ritmes, ja que “el horno no estaba pá bollos” :després de passar dos dies amb febre i malestar, la intenció era anar a acabar-la per poder obtar als 9 punts.

Així doncs, fins al km 15 el terreny era bastant còmode: passant pel pantà de Riudecanyes, pujada al Castell d’Escornalbou, baixada fins al poble de l’Argentera, Coll Roig, pujada fins a La Mola (902m) i baixada cap a Coll de Guix. Tot seguint el mateix ritme que al principi.

Però la cosa canvia a partir del km 30. Jo em vaig trobant cada vegada millor i apreto les dents després que en aquest control passés com a 216è classificat.

Això s’havia de rebaixar! I així vaig començar el descens pel Coll de Guix fins al poble de Colldejou, on el travesso i ascendeixo dues fortes pujades fins arribar a l’Ermita de La Mare de Déu de La Roca. A partir d’aquí, tot baixada i planer fins a la plaça de l’església de Riudoms, començo a apretar el ritme tot corrent i sense parar, arribant el 86è classificat amb un temps de 7 hores i 15 minuts. Amb aquests 9 punts em situo en la novena posició de la Classificació General de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

El dissabte 1 de maig, una nova caminada: la VII Marxa “Meridià verd a peu” (Viladrau-Masnou) de 70 km.!!! Tela marinera...
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute