QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 11 de juny del 2012

Pujada a Miramar 2012, Pijuan amplia el seu currículum.El diumenge 10 de juny a les 08:00 del matí a Valls es donava el tret de sortida a la 31a Pujada a Miramar, un clàssic del mes de juny organitzat pel nostre club, l’AAEET de Valls. Primer sotiríen els caminadors i mitja hora més tard ho feien els corredors, que tenien per davant 12 km de pujada amb un desnivell de gairebé 600 mts.  Aquest ja és el segon any que la cursa és uns 600 m més llarga.

A la graella de sortida un bon grapat de grans corredors, del Borges Trail-AAEET Valls hi havia el Josep M Pijuan, Jordi Toda, Nuri Fortuny i Tavi Fossas.

A dos quarts de nou del matí prenien la sortida prop de 300 atletes, en un matí assolellat i que es presentava una mica calorós, aviat es van anar col·locant els favorits en les posicions capdavanteres, així l’atleta del Borges Trail-AAEET de Valls, Josep Mª Pijuan, es posava ja al capdavant del grup, poc desprès de prendre la sortida, només seguit en primer moment per l’atleta Xavier Garcia Insa. L’atleta del Borges-Trail, va optar per anar incrementant el ritme poc a poc per veure com responia el seu rival, ja només a dos quilometres de la sortida, es va veure que si era capaç d’aguantar el ritme acabaria fent gran part de cursa tot sòl, i així va ser, arribant al final al cim de Miramar, en primera posició, amb un gran temps de 51’10’’, seguit per en Xavier Garcia amb un temps de 54’19’’ i en tercera posició entrava en Joan Pijuan del AE Blancafort amb un temps de 55’47’’, que va tenir un frec  a frec amb Jordi Toda. Aquest va sentir les molèsties habituals als isquios i va haver de rebaixar les pretencions. Tot i això va fer una gran cursa entrant quart amb 56’26’’ amb una gran injecció de moral de cara a les properes curses de muntanya. Pel que fa a Tavi Fossas, amb un bon final de cursa va entrar el 13è amb 1h01’40’’. Qui també va fer un  molt bon paper va ser la Nuri Fortuny, que cada dia que passa va agafant més forma i entrava segona fèmina amb 1h10’28’’ i només va ser superada per l’Alba Segura amb 1h07’50’’. Destacar també la cinquena plaça del nostre amic, l’incombustible Germà Guarch (Gueba) amb 57’07’’.

Una gran matinal atlètica, molt ben muntat per la secció de  muntanya de l’AAEET de Valls i un gran ambient. Pel que fa al nostre equip, una gran cursa de tots plegats. El Piju fa un entrenament de qualitat per afrontar la setmana vinent la Copa d’Espanya a Canàries, el Jordi Toda recupera bones sensacions tot i el problema muscular de l’isquio i comença a mostrar el seu potencial, la Nuri i el Tavi segueixen la seva preparació del Circuit del Baix Camp.Fotos by Biel : https://picasaweb.google.com/102442808135295937472/PujadaMiramarAPeu2012ByBiel#

Classificacions: http://www.aaeet.com/arxiu/pdf/pujada/2012/classificacions_Pujada_2012.html
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute