dilluns, 20 de febrer del 2012

I edició de la “Rogaine la Vallalta”.

Dins el marc de les curses d´orientació de llarga distància a peu, aquest passat dissabte dia 18 es va celebrar a Sant Cebrià de Vallalta la primera edició de la “Rogaine la Vallalta”.

Prop de cent-seixanta corredors van pendre la sortida a les 10 del matí amb unes condicions atmosfèriques d´allò més bones.

La cursa era en format “score” i els equips havien de trobar totes les balisses posibles en un temps màxim de tres hores.

Borges Trail A.A.E.E.T. hi presentava un equip de bons orientadors amb David Teixidó i en Xavi Prim que amb un temps de 2 hores i 30 minuts en varen tenir prou per completar el recorregut. Un parell d´errades els varen fer perdre un temps molt valiós que els apartava del podi a la categoría general per només tres minuts, quedant finalment en quarta posició. En categoría veterans però, si que es van poguer endur la victoria final amb un marge favorable de quatre minuts.