QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 28 de març del 2010

TOP TEN DEL BORGES TRAIL A LA CURSA DE MANRESA

Per tercer any consecutiu, els amics del Club Atlètic Manresa ens han ofert la CURSA DE MUNTANYA DE MANRESA.
Una magnífica cursa per començar a "entonar" els preparatius de cara a les competicions oficials FEEC, amb un recorregut de 19'5 kms i 565 metres de desnivell positiu, i amb la presència del solet acompanyant als més de 300 participants que s'han aplegat a la pista d'atletisme del Congost per gaudir d'un dia de muntanya i competició.
Com sempre, la cursa ha estat en memòria de Jaume Olivé, i per tercera vegada també es disputava la Cronoescalada al Collbaix, una dura pujada, curta però de màxima intensitat, on els corredors han assaborit la realitat de la muntanya.

Puntualment, a les 10 hores, (potser algún minut més, ja que el nostre amic Just, s'havia oblidat el xip), s'ha donat la sortida, des del mateix centre de la pista d'atletisme per continuar per camins de terra fins a l'inici de la cronoescalada. Aquest primer tram ha permés portar un ritme altíssim on ja s'ha produït la primera selecció de corredors, que, en fila de un, han arribat al control de xips que marcava l'inici de la pujada.

Amb Sociats, Sergi Rodriguez, Josep Barrufet intentant no perdre pistonada a un altre grupet, culpable del ritme infernal de sortida.
A partir de l'inici de la pujada, aquests últims tres corredors han marcat diferències, i ens han confirmat que ser on estan no és pas casualitat.
Després de la dura pujada tocava carenejar i baixar, per un sender força tècnic que ens ha portat a la segona pujada, encara més curta que la primera, uns 200 metres, però igualment "dolorosa".

Després, quilòmetres i més quilòmetres de baixada i pla per pista i algun sender, molt favorable pels grans rodadors, per tornar, després de passar per dins un túnel d'1'5 metres d'alçada, altre cop a les pistes d'atletisme del Congost, on el C.A. Manresa ha forjat, i segueix fent'ho, a grandíssims corredors.
El podi final absolut ha estat, en primer lloc i corrent a casa, per Just Sociats del C.A.Manresa, el segon, Josep Barrufet de la Selecció Catalana, i el tercer, Sergi Rodríguez, també del C.A.Manresa.

Jordi Pàmies, el BORGES TRAIL, s'ha mantingut en tot moment en el grup capdavanter, fins a la pujada, on s'ha estirat la fila. Ha lluitat amb diversos corredors per mantenir-se dins el Top Ten, fins que ha pogut arribar en 9ena posició absoluta i 7è Sènior.

El TOP TEN final ha quedat així:

1. Just Sociats         1h15'10"  C.A.Manresa  
2. Josep Barrufet     1h16'04"  Selecció Catalana
3. Sergi Rodríguez   1h17'09"   C.A.Manresa
4. David Sanchez     1h17'34" A.E.DIEDRE
5. Sergi Berges        1h18'42" Independent
6. Javi Delgado        1h19'34" Spiridon
7. Esteban Ramírez  1h19'39" U.A.Terrassa
8. Jordi Calduch      1h19'42" C.A.Manresa
9. Jordi Pàmies        1h21'24"   BORGES TRAIL
10. Eric Díaz           1h22'17" A.E.DIEDRE

I completat pel podi femení:
1. Montse Martínez     1h31'23"         A.E.DIEDRE
2. Susana Lopez        1h32'34"         Independent
3. Núria Picas                                    BUFF

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute